Re: Тема для розмов
Чи існує на ринку девайс для автоматичного перемикання між двома провайдерами ethernet рівня "для домогосподарок"? Різні штуки рівня циско для цього кейсу недоцільно.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 612 613 614 615 616 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Чи існує на ринку девайс для автоматичного перемикання між двома провайдерами ethernet рівня "для домогосподарок"? Різні штуки рівня циско для цього кейсу недоцільно.
Мікротик
frz написав:Чи існує на ринку девайс для автоматичного перемикання між двома провайдерами ethernet рівня "для домогосподарок"? Різні штуки рівня циско для цього кейсу недоцільно.
Мікротик
Нічого собі домогосподарки на вашій вулиці.
А може мікротіки останніх версій стали більш юзер-френдлі.
Востаннє стикався років 5 тому, то мені було не по зубах, звертався до спеціаліста. Щоправда, той екземпляр мікротіка через декілька років помер.
Не впевнений, чи варто немережевику з таким зв'язуватися...
It takes time to recognize a good programmer. For example, it’s really hard to tell
good from bad in a one-hour interview. When you work together with someone though,
on a variety of problems, it usually becomes pretty clear which are the good ones.
....
Based on my interviewing experience in the past, I don’t think I’d be any good at
hiring in the traditional way—my interview skills are nearly nonexistent on both sides of
the table! I guess what I’d do would be to use some kind of apprentice system where I’d be
working closely with people for quite some time and would eventually get a feeling for
their strengths and weaknesses. Sort of the way an open source project works.
— добре що дамочки з HR цього не чули, наповнять собою github-и і будуть розпитувати інших, аналізувати статистику та пхатимуть носа ще глибше в теми, викличуть якісь показні змагання й відкриті тертя...чи ще якісь нездорові речі.
Може хтось порадить глюкометр?
Поки що схиляюсь до On Call Plus.
Виробництво США, 50 тест смужок коштують приблизно 200 гривень.
Не дуже точний у порівнянні з accu chek, особливо на високому цукрі. Страйпи швидко від вологого повітря псуються, якщьо вже розпакували, то треба десь за 2-3 тижні всі використати, або від них не буде вже ніякої користі.
cheappi386, як щодо on call extra (з авто-кодуванням)? On call обидва - електрохімічні, акку чек - фотоелектричний. Для extra та акку чек є смужки 25 та 50 шт. в герметичній упаковці.
Єдине, що на акку чек безстрокова гарантія. Але невідомо, чи вона безплатна фактично.
cheappi386, як щодо on call extra (з авто-кодуванням)? On call обидва - електрохімічні, акку чек - фотоелектричний. Для extra та акку чек є смужки 25 та 50 шт. в герметичній упаковці.
Єдине, що на акку чек безстрокова гарантія. Але невідомо, чи вона безплатна фактично.
Я використовую обидва. Правда аccu check лише для перевірки того на скільки бреше кожна з упаковок on call extra після відкриття, так дешевше виходить.
Сиджу роблю працездатною заготовку лінуксового драйвера, який SoC на Cortex-A55 робить SPI-slave для іншого процесора.
Додав все необхідне в код, але воно ледь тягне половину заявленої тактової та ще й глючить постійно.
Зрештою запрацювало на повну після того, як я зробив дві речі.
Відкотив патч попередника і накотив свій:
І додав рядок в .dts, який з першого зробив друге
"пішов один у чисті програмісти, ага, розмріявся"
Придбав собі машинку на радіокеруванні. Добре коли є діти, можна завжди сказати що машинка наче для них. Дітям не даю, бо зламають (є гіркий досвід з попередніми цікавими іграшками) - можливо дам коли сам награюся.
Придбав собі машинку на радіокеруванні. Добре коли є діти, можна завжди сказати що машинка наче для них. Дітям не даю, бо зламають (є гіркий досвід з попередніми цікавими іграшками) - можливо дам коли сам награюся.
Ага, я оце вже давно мрію своєму найменшому квадрокоптера подарувати, хоч якогось іграшкового недорогого )
От же ж татусі... Ви змусили мене перечитувати Анатолія Костецького, в якого є віршик про подарунок-іграшкову залізницю, з аналогічним сюжетом
"пішов один у чисті програмісти, ага, розмріявся"
Якщо ви пішли в чисті програмісти, то чого ви возитеся з залізяками? Воно ж не є вашими посадовими обов'язками. А якщо є, то ви не чистий програміст.
Залізницю теж не даю. Але вона моя, з мого дитинства - класична PIKO. І там потрібно знайти десь на оголошеннях справний паровоз, бо той що мій змалку, вже практично не їздить - зубчата передача пластмасова і вона вже стерлася. Залізниця повинна була бути на батарейках, однак батарейки були дорогими і мені подарували блок живлення, там можна було регулювати від 0 до 12 вольт і мені було по приколу виставляти на максимум, щоб поїзд їздив швидше. От передача і стерлася.
Мені шкода дивитися, як діти миттю руйнують все що піддається руйнуванню. Тому деякі речі чекають свого часу, коли ті будуть більш усвідомленими.
На поточному проекті потрохи обмежують права до частини даних в dwh, котрі стосуються персональних даних користувачів. Бо, бачте, я знаходжуся поза межами US.
Це кумедно, бо в той же час я маю повний доступ до всіх транзакційних баз, котрі є джерелом даних для dwh. Та побачимо, може й туди перекриють доступ, бо як вже сказали Б то логічно сказати навздогін й А.
Та при цьому є креди до акаунта, котрим раняться джоби, і там є повний доступ, ліл.
Тож тут або виганяти геть негамериканських плебеїв, або перевозити особливо цінних тушок (до котрих себе не відношу) до ньюйоркщини. Напівміри ж - кумедні.
Можливо, якщо схожий маразм (хоча в цілому люди на проекті доволі притомні) міцнішатиме, то доведеться змінити проект, звісно ж із +500 єнотів.
ReAl написав:"пішов один у чисті програмісти, ага, розмріявся"
Якщо ви пішли в чисті програмісти, то чого ви возитеся з залізяками? Воно ж не є вашими посадовими обов'язками. А якщо є, то ви не чистий програміст.
Так отож™
Пішов та не дійшов. Зупинився на (Embedded) Linux Kernel, але швидко з'ясувалося, що навіть ембеднуті кернелісти — вже доволі вузька спеціалізація — теж розшаровані, я опинився ще ближче до заліза. Ну а коли вже я сам скопом знайшов проблему, то мені пофіксити було швидше, ніж ганяти плату до замовника і назад.
На поточному проекті потрохи обмежують права до частини даних в dwh, котрі стосуються персональних даних користувачів. Бо, бачте, я знаходжуся поза межами US.
Це кумедно, бо в той же час я маю повний доступ до всіх транзакційних баз, котрі є джерелом даних для dwh. Та побачимо, може й туди перекриють доступ, бо як вже сказали Б то логічно сказати навздогін й А.
Та при цьому є креди до акаунта, котрим раняться джоби, і там є повний доступ, ліл.
Тож тут або виганяти геть негамериканських плебеїв, або перевозити особливо цінних тушок (до котрих себе не відношу) до ньюйоркщини. Напівміри ж - кумедні.Можливо, якщо схожий маразм (хоча в цілому люди на проекті доволі притомні) міцнішатиме, то доведеться змінити проект, звісно ж із +500 єнотів.
Нє, ну це логічно, питання в тому хто початково дав доступ до того всього.
frz написав:На поточному проекті потрохи обмежують права до частини даних в dwh, котрі стосуються персональних даних користувачів. Бо, бачте, я знаходжуся поза межами US.
Тож тут або виганяти геть негамериканських плебеїв, або перевозити особливо цінних тушок (до котрих себе не відношу) до ньюйоркщини. Напівміри ж - кумедні.Можливо, якщо схожий маразм (хоча в цілому люди на проекті доволі притомні) міцнішатиме, то доведеться змінити проект, звісно ж із +500 єнотів.
Нє, ну це логічно, питання в тому хто початково дав доступ до того всього.
Там кумедно що до першої транзакційної бази взагалі є повний доступ на запис для всіх охочих. Всі ходять під одним паролем. Щоправда, аби дізнатися пароль, потрібно бути дещо досвідченим linux-користувачем, а це дещо звужує коло підозрюваних.
Друга транзакційна база вже оформлена з модними токенами замість паролів, котрі мають TTL. Але перша база досі - основний прод, а та друга - все ще стейджинг.
Ну що тут скажеш, це стартап і здогадуюся що dba першої транзакційної системи був студентом початкових курсів. Та біда що той єдиний на всіх юзер-пароль прошили в усі системи і зараз бояться все змінити аби щось не поламалося.
Якщо підсумувати, то це класична ситуація де один факап поганяє десятком інших факапів.
Тим не менше, стартап наразі успішний. Я там вже більше року і якщо старі факапи скоро гарно закриють, а деякий прояв маразму не буде посилюватися, то можна спокійно гребти далі. Не дуже люблю змінювати роботу, навіть на +500 єнотів.
Z 94-ho Xroma Instrumenty rozrobnyka teg Ukrajynsjkoju. Pravda, mistsjamy ne vraxuvaly cyrynu, ale poky nekrytycno.
Ne zabudjte vymknuty Idle Detection tut: chrome://settings/content/idleDetection
Ctce do novyn. Vikna tcutlyvo padajutj, a Pinqvin roste. Pravda, roste duge poviljno. Xrom OS natce teg Linuksove, ale okremo. Tcuv, Quql propyxuje joho v navtcaljnyx zakladax. Takog desj za 3 vidsotkiv — nevidomi.