Re: Тема для розмов
Кілька секунд не міг зрозуміти, на якому я сайті — скріншоти, копіпасти.
Двачую!
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 91 92 93 94 95 … 720 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Двачую!
Двачую!
Що це означає?
Invader написав:Кілька секунд не міг зрозуміти, на якому я сайті — скріншоти, копіпасти.
Двачую!
Що це означає?
підтверджую, тіпо
підтверджую, тіпо і ще натяк на те що тут котіки і смєхуєчки.
давайте розповім про свій сон.
Я от помітив, що найяскравіши та реалістичні (в плані графіки) сни, бувають під ранок, ну, наприклад, о сьомій ранку ви прокинулись, аби сходити подзюрити, і знову лягли спати, і так спали до десятої години дня, і от в цей проміжок, з 7 до 10, і сняться найкращі сни.
Цього разу я пам'ятаю лише кінець.
От, я наче в Києві десь, а ще з батьком. Цьому лисому алкашу там треба було зустрітись з якимось дядьком.
Той дядько виявився якимось мафіозі, і от під'їзжає такий здоровий чорний лімузін, сідаємо туди, а там спочатку не було видно, хто є, і наскільки він просторий.
Потім, карочє, той лімузин перетворився в кімнату з нічогенькими лолями. А я сидів на якомусь автоматичному дивані, і вони там управляли ним, і я думав, що зараз роздавлюсь об стіну, ліл. Всім було весело, окрім мене, ліл.
Потім я опинився десь на окраїні Києва, але це була окраїна моєї вигаданої України.
Я дивився в далину, і бачив там яскраві кольори, зелені пальми, помаранчевий пісок, ну типу як на курорті, все було дуже круто і яскраво. Даді я подивився назад, а там сірий, голодний Київ.
І як ото виявилось, вже там, через 300 метрів, починалась якась друга країна, там типу тропіки, от.
А ще я там побачив здорове дерево. Зара намалюю
на одному форумі недавно прочитав. Що коли Єва і Адам з’їли яблуко, то вони теж були одурачені пропагандою змія, але їх всеодно було вигнано з раю, бо їм було дано розум і свободу вибору, щоб мати можливість думати де є добро, а де зло і не вестить на пропаганду.
чуваки, як брать інтеграли від похідних типу (x-1)(x-2)...(x-N) ?
а, все окей вже, просто я робив x*x і виходило 2x, ліл
давайте розповім про свій сон.
Я от помітив, що найяскравіши та реалістичні (в плані графіки) сни, бувають під ранок, ну, наприклад, о сьомій ранку ви прокинулись, аби сходити подзюрити, і знову лягли спати, і так спали до десятої години дня, і от в цей проміжок, з 7 до 10, і сняться найкращі сни.
Цього разу я пам'ятаю лише кінець.
От, я наче в Києві десь, а ще з батьком. Цьому лисому алкашу там треба було зустрітись з якимось дядьком.
Той дядько виявився якимось мафіозі, і от під'їзжає такий здоровий чорний лімузін, сідаємо туди, а там спочатку не було видно, хто є, і наскільки він просторий.
Потім, карочє, той лімузин перетворився в кімнату з нічогенькими лолями. А я сидів на якомусь автоматичному дивані, і вони там управляли ним, і я думав, що зараз роздавлюсь об стіну, ліл. Всім було весело, окрім мене, ліл.
Потім я опинився десь на окраїні Києва, але це була окраїна моєї вигаданої України.
Я дивився в далину, і бачив там яскраві кольори, зелені пальми, помаранчевий пісок, ну типу як на курорті, все було дуже круто і яскраво. Даді я подивився назад, а там сірий, голодний Київ.
І як ото виявилось, вже там, через 300 метрів, починалась якась друга країна, там типу тропіки, от.
А ще я там побачив здорове дерево. Зара намалюю▼Прихований текст
А потім вас "відпустило" xD
ппц, дивлюсь зара анімешку, а там так багато крутих і суперкласних героїв, і всі вони помирають, при чому там багацько крові і кишків, блін((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
upd: фух, та няшечка не померла
Немає нічого гіршого, ніж назвати батька лисим.
FakiNyan написав:От, я наче в Києві десь, а ще з батьком. Цьому лисому алкашу там треба було зустрітись з якимось дядьком.
Немає нічого гіршого, ніж назвати батька лисим.
чому?
блін, під час перегляду крутих аніме з бойовкою, мені ще більше хочеться піти займатись чимось, при цьому не просто займатись, а досягти великих успіхів
Чуйте. Таке питання. В мене тема курсової - " Реалізація програмного комплексу візуалізації роботи стека TCP/IP."
Я от шось не можу до кінця зрозуміти, що я тут маю зробити.
Викладач сказав, що я маю показати, як будується отой tcp пакет, і типу це має бути робоча прога, ну типу пакети і правда кудись там мають відсилатись.
Які у вас думки? Як це краще зробити?
Чуйте. Таке питання. В мене тема курсової - " Реалізація програмного комплексу візуалізації роботи стека TCP/IP."
Я от шось не можу до кінця зрозуміти, що я тут маю зробити.
Викладач сказав, що я маю показати, як будується отой tcp пакет, і типу це має бути робоча прога, ну типу пакети і правда кудись там мають відсилатись.
Які у вас думки? Як це краще зробити?
Мені за тебе піти до твого виклдача і спитати що той наркоман хотів ?