Re: Смішні картинки комп`ютерної тематики
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Розваги та гумор → Смішні картинки комп`ютерної тематики
Сторінки Попередня 1 … 84 85 86 87 88 … 101 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
крута історія комітів
▼Прихований текст
Представте як цю мозаїку класти, певно плиткарі змучились неймовірно...
Інколи буває потрібно насправді — якщо пишете код у стилі ФП, така функція може передаватись як параметр кудись, напр., щоб підмінити перевірку при фільтрації послідовностей. Звісно, можна щоразу писати лямбдою, але яка різниця?
А ще є стандартна лінуксова утиліта true, що робить приблизно те ж саме. Тобто, потреба в коді, що завжди повертає істину, виникала і на цьому рівні.
Це стандартна практика, наприклад у WordPress
function __return_true() {
return true;
}
@karmeljuk, приклад застосування (посилаються на цю функцію, щоб не писати нову/лямбду)
add_filter( 'wpseo_schema_needs_author', '__return_false' );
ostap34PHP - власне я про це й писав
Upd: нагадало історію де на резюме "SEO, розкрутка сайтів" прийшов відгук приблизно такий:
"Шо написав - нічого не ясно. Коротше, мені потрібен охоронець на стоянку доба - через дві. В будці є якийсь комп'ютер, зможеш вночі своєю фігньою займатися. Підходить? Дзвони...".
Чи це...це не клятий туалетний папірус? Глибоко. (Тобто я знаю скріпти написати багато не вартує але ж...)
True story.
FakiNyan - та ні, просто масні шаблонні жарти відомі своїми стереотипами, перебільшеннями і спотвореннями реальності. На це був мій натяк.
Дивно що ви це так інтерпретували. Зупинилися на одному, маєте якісь переконання проти Java чи дешевого коду? Майте терпимості, ви ж сучасна людина. Хоча, ваша правда, мабуть я мав бути більш однозначним.
[nick]tchort[/nick] то ви клон mgbubaev-а чи новий троль?
Не варто дивуватися, що вам приходять в ЛС сотні повідомлень, це пов'язано перш за все з вашим ніком, аватаром та картинками, які ви викладаєте. От хто більш психічно хворий, сатаніст чи православний? Може бути все, але у даному випадку мабуть перше.
Знаєте, от якщо людина православна, то з'являється враження що за нею стоїть янгол і якось боязко надсилати їй сотні повідомлень (а раптом покарають?).
А якщо людина тебе образила чи виклала такий нік, то виникає "бажання покарати", щоправда від злого, але все ж працює: на цьому форумі ніхто "захищений янголом" не отримував сотні ЛС. То може варто задуматись? )))
Аватар і ім'я нік є відсилкою до декількох з моїх улюблених відеоігор. Нік теж, "всього лише" https://stygiansoftware.com/wiki/index.php?title=Tchort
Щодо повідомлень, здається то все від однієї непоміркованої особи. Не знаю що вас потурбувало і як це стосується жартів і гумору, звісно в цьому є свій комізм, але краще перенесіть ваші занепокоєння в іншу тему.