Тема: Як дізнатися розташування PHP файла

Якщо написати так в PHP файлі, то можна дізнатися точне розташування файлу admin-ajax.php
де admin_url - це функція wordpress

xhttp.open('POST', '<?=admin_url( 'admin-ajax.php' )?>', true);

Але я не хочу запускати PHP скрипт щоб створити JS скрипт, а точніше щоб дізнатися шлях до файлу admin-ajax.php

Питання. Як дізнатися шлях до PHP файлу за допомогою JS, і чи це взагалі можливо ?

Я розумію що PHP файли на стороні клієнта не видні, але можливо є якийсь спосіб ?

Я спробував так, але є одна проблема

window.location.protocol + '//' + window.location.hostname + '/wp-admin/admin-ajax.php'

наприклад якщо сайт запускається з директорії
(Приклад
localhost/website1/index.html
в даному випадку директорія website1)
то звичайно що посилання не буде робочим.

Так що робити, за допомогою PHP створювати JS скрипт щоб дізнатися розташування файлу, чи все таки є можливість дізнатися розташування за допомогою JS (без PHP) ?

2

Re: Як дізнатися розташування PHP файла

admin_url

що то за функція?

чисто за допомогою js -- не знаю такого

просканувати папки на php -- можна, віддавати на php за певною адресою список файлів-папок з путями -- можна

Подякували: Betterthanyou1

3 Востаннє редагувалося iovchynnikov (02.02.2017 08:24:32)

Re: Як дізнатися розташування PHP файла

Неможливо. Браузер отримує лише продукт - сторінку HTML, plain text etc, неважливо яким чином він був отриманий (PHP, Java etc)

Інше питання, на якої холери вам така функціональність :) ?

Подякували: Betterthanyou, 221VOLT, mike3

4

Re: Як дізнатися розташування PHP файла

iovchynnikov написав:

Неможливо. Браузер отримує лише продукт - сторінку HTML, plain text etc, неважливо яким чином він був отриманий (PHP, Java etc)

Добре, не можна то не можна.

iovchynnikov написав:

Інше питання, на якої холери вам така функціональність :) ?

Я маю знати куди відправляти AJAX запит. Раз не можна, тоді я буду створювати JS за допомогою PHP.

5

Re: Як дізнатися розташування PHP файла

221VOLT написав:
admin_url

що то за функція?

Я ж писав, це функція WP

6 Востаннє редагувалося 221VOLT (02.02.2017 11:21:39)

Re: Як дізнатися розташування PHP файла

Betterthanyou написав:

Я маю знати куди відправляти AJAX запит. Раз не можна, тоді я буду створювати JS за допомогою PHP.

не зрозуміло що саме ви хочете отримати в результаті, і чому таке запитання у вас виникло

----

Betterthanyou написав:
221VOLT написав:
admin_url

що то за функція?

Я ж писав, це функція WP

в php є

__FILE__

basename(__FILE__)

$_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]

$_SERVER["REQUEST_URI"]

parse_url($_SERVER["REQUEST_URI"], PHP_URL_PATH)

$_SERVER["PHP_SELF"]

$_SERVER["SCRIPT_FILENAME"]

розбирайтеся :)

Прихований текст

імхо вордпресс до задниці,
проте в гуглі пишуть що там є

home_url()
get_stylesheet_directory_uri()
get_stylesheet_directory()
plugin_dir_url(__FILE__)
plugin_dir_path(__FILE__)

загалом - гугл вам в допомогу
http://stackoverflow.com/questions/4645 … ent-script

Подякували: Betterthanyou1

7

Re: Як дізнатися розташування PHP файла

Betterthanyou написав:
iovchynnikov написав:

Неможливо. Браузер отримує лише продукт - сторінку HTML, plain text etc, неважливо яким чином він був отриманий (PHP, Java etc)

Добре, не можна то не можна.

iovchynnikov написав:

Інше питання, на якої холери вам така функціональність :) ?

Я маю знати куди відправляти AJAX запит. Раз не можна, тоді я буду створювати JS за допомогою PHP.

Запит потрібно відправляти не на файл, а на контроллер/акшин. А де ці файли знаходяться повинен  знати роутер/autoloader, і більше ніхто інший, в такому випадку навіть зміна директорії де знаходиться проект ,не повинна впливати на роботу сайту

Подякували: Betterthanyou, 221VOLT, ping3