1

Тема: Як зробити таке портфоліо ?

Потрібно терміново ваша допомога
Як зробити таке портфоліо, щоб можна було сортувати за категоріями і щоб розташування картинок було таке саме

Post's attachments

^BDF68CC8DC8D95CE4FCFB918BB69C4D6449CBA5F11674D1042^pimgpsh_thumbnail_win_distr.jpg 10.18 kb, 161 downloads since 2017-02-24 

2

Re: Як зробити таке портфоліо ?

пропоную взяти і зробити  :D

3

Re: Як зробити таке портфоліо ?

1. Щоб можна було сортувати за категоріями - треба зробити категорії. Наприклад, в БД, де у Вас зберігаються пости(чи що там) додати поле "categories" чи як там. Зробити на сторінці посилання, перейшовши по яким користувачу за допомогою Ajax або просто завантажуючи нову сторінку будуть показуватися тільки ті записи з БД, де поле дорівнює "...".

Наприклад:

SELECT * FROM `name_table` WHERE `categories` = '$value'

2. Якщо Вам йдеться про сам спосіб розміщення блоків на сторінці плиточками, то є спец. бібліотека: masonry.desandro.com/, або можна навіть спробувати зробити на чистому CSS: w3bits.com/css-masonry/

Сподіваюся, що допоміг :)

Подякували: 221VOLT, ostap34PHP, Nick9956, Kasper4

4 Востаннє редагувалося Key (24.02.2017 15:31:30)

Re: Як зробити таке портфоліо ?

w3bits.com/css-masonry/ норм двіж...

запихніть його в табер і будете мати собі щастя...

але якщо дуже серйозніше то так привязка до дб...

Подякували: ostap34PHP1

5

Re: Як зробити таке портфоліо ?

misha_bondar_2012 написав:

1. Щоб можна було сортувати за категоріями - треба зробити категорії. Наприклад, в БД, де у Вас зберігаються пости(чи що там) додати поле "categories" чи як там. Зробити на сторінці посилання, перейшовши по яким користувачу за допомогою Ajax або просто завантажуючи нову сторінку будуть показуватися тільки ті записи з БД, де поле дорівнює "...".

Наприклад:

SELECT * FROM `name_table` WHERE `categories` = '$value'

2. Якщо Вам йдеться про сам спосіб розміщення блоків на сторінці плиточками, то є спец. бібліотека: masonry.desandro.com/, або можна навіть спробувати зробити на чистому CSS: w3bits.com/css-masonry/

Сподіваюся, що допоміг :)


Блін, я щось трохи затупив.
Дякую

Подякували: Monolith1

6

Re: Як зробити таке портфоліо ?

а ще краще зробити розташування блоків за допомогою flexbox, досить цікаво та корисно  :)

Подякували: Сергій781