Re: Знайомимось!
ласкаво просимо в клуб анонімних програмістів
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Обговорення → Знайомимось!
Сторінки Попередня 1 … 10 11 12 13 14 … 32 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Здоров всім. Я stas_kopernik (Camaro.IF в Counter-Strike.)
Я анонімний) лузерний Java програміст.
Здоров всім. Я stas_kopernik (Camaro.IF в Counter-Strike.)
Я анонімний) лузерний Java програміст.
Привіт, гарно ти себе зарекомендував на нашому форумі
Ласкаво просимо.
....А! Так ти вже писав недавно, що ти лузерний Java програміст. Ну, щож)....
Привіт увсім,я Оленка.
Вітаю, Неллі!
От я і побачив кадр з Дому-2, досі заочно лаяв
Ех...хотілось би познайомитись з однорічкою, но не думаю що тут є такі малі дівчата програмісти)Але можливо все тому ось про мене інформація:
Мене звати Тарас, мені 16 років, займаюсь web-програмуванням, вивчаю html+css, навчаюсь в гірничо-економічному коледжі.Хотілось би найти дівчину яка б теж щось розуміла в програмуванні.Також хто шукає нових друзів, пишіть в особисті повідомлення
alenaUKRgirl написав:Привіт увсім,я Оленка.
Вітаю, Неллі!
От я і побачив кадр з Дому-2, досі заочно лаяв
Ненавиджу, коли дівчата додають, замість власних світлин, світлини инших…
Ми зустрілися на чаті,
Ти мені назвалась Катьой,
А насправді ти Іван,
Ах, який ти хуліган!
Ми зустрілися на чаті,
Ти мені назвалась Катьой,
А насправді ти Іван,
Ах, який ти хуліган!
https://www.youtube.com/watch?v=aVcWB_YQTfs
Всім привіт, мене звати Петро.
Закінчив педагогічний університет, фіз-мат.
В основі мого знання з програмування лежить фіз-матівський Паскаль.
Найбільшою моєю програмою є магістерська робота:
Електронний підручник з фізики для 11класу, розділ інтерференція світла
Там на Делфі написана програма, яка моделює фізичний експеримент з інтерференції світла, там багато фізики і обрахунків та малювання графіків.
Програмістом я не працював - пішов малювати в 3Д і проектувати меблі.
Зараз потрошки тягне на техніку, експериментальне моделювання та програмування.
Моделювання я люблю таке:
https://www.youtube.com/watch?v=86UkfVj … p;index=12
З техніки я зробив таке (саморбні мінітрактор та мінітрактор-всюдихід):
https://www.youtube.com/watch?v=bD_cyi8 … NDlyHb2Vf7
https://www.youtube.com/watch?v=aHxUJkB … NDlyHb2Vf7
Тепер ще зацікавився робототехнікою на базі Лего робота:
https://www.youtube.com/watch?v=M37eaxC … -ylUE89BoB
та на базі ардуіно, останнє тільки починаю вивчати, хочу зробити і запрограмувати машинку для роборейсу та зробити автоматику для піролізного котла.
Знайшов, що Лего можна програмувати на мові NXC - цікава ваша думка чи варто звязуватись?
Ардуіно програмується в своєму середовищі - теж цікаво чи воно актуальне в плані майбутньої роботи і чи оплачується нормально?
Чекаю порад куди податись з моїми вміннями і що краще почати вчити?
Дякую.
Petro
Ті середовища здебільшого для початківців, це не погано, пле це просто етап в навчанні. Все одно доведеться хоч одну книгу з алгоритмів прочитати і багато книг з вашого мікроконтролера.
P.S.
Трактор гарний.
Слава Україні!
Ніколи не рееструйтесь на москальських форумах!
Моя вам порада)
Я Владислав меня 23 роки. Займаюсь C# приблизно рік, написав декілька программ, доволі примітивних але я постійно программую. Є доволі часто багато питань зокрепа по помилкам які вибивае VS хоча не може такого бути)))
Слава Україні!
Ніколи не рееструйтесь на москальських форумах!
Моя вам порада)
Я Владислав меня 23 роки. Займаюсь C# приблизно рік, написав декілька программ, доволі примітивних але я постійно программую. Є доволі часто багато питань зокрепа по помилкам які вибивае VS хоча не може такого бути)))
Героям слава!
А ще я дуже дружний, полюбляю дівчат, що носять червоні хустинки , так дружище волф )
Та й чого приховувати з такою аватаркою і я в парк не зайшов би
Всім привіт.
Я Манул, мені майже двадцять, я новачок у світі програмування і мені дуже подобаються тусуватися з розумними людьми.
Вітаю. Мене звати Андрій, 26 років, львів'янин. Програмуванням почав цікавитись десь роки три тому. Пробував трохи писати на С++, Java, php, js. Зараз вирішив зайнятись серйозно веб(js, jquery, php), почав писати свою міні CMS. До кінця року маю мету стати джуніором в ІТ компанії. Буду радий якщо ви поділитесь досвідом як влаштовувались на свою першу роботу.
Вже під 40
к.ф.-м.н.
Основний інтерес - інформаційна безпека. Колупаюсь у захисті кінцевого ресурсу у мережі.
Історично обізнаний з фізикою (більше з лазерною), математикою та програмуванням (доісторичним).
виступав у https://projecteuler.net (як DNS від України, здається, до 2012 р)
Якщо можу бути комусь корисним - сильвуплє.
Якщо можу бути комусь корисним - сильвуплє.
Цікаво, ви пропонуєте себе як людину котра зможе вирішити певні проблеми компанії за $, чи як ментора, котрий має змогу дати дорогу в життя якійсь заблукалій душі на просторах професій?!))
DNS написав:Якщо можу бути комусь корисним - сильвуплє.
Цікаво, ви пропонуєте себе як людину котра зможе вирішити певні проблеми компанії за $, чи як ментора, котрий має змогу дати дорогу в життя якійсь заблукалій душі на просторах професій?!))
Взагалі-то, форум є форма пошуку відповідей на питання. Я мав на увазі саме це - відповіді, консультації.
Як людина, я вже одружений - не пропоную )))
Усе інше - можемо обговорити...
Вітаю. Мене звати Сергiй, 37 років, характер нордичний, радiоiнженер у другому колiнi.
На форумі нещодавно, все ще придивляюся. Але більшість народу на форумі мені імпонує, тому сюди і навідуюся. З деякими форумчанами вже раніше був знайомий по інших ресурсах, так що розповідати про себе ймовірно сенсу немає (та й в мережi є декiлька iнтерв'ю), але подробиці можна почерпнути наприклад звідси.
Знайшов цей форум через дакдакго, коли шукав ще програмістські ресурси (так, менi мало ).