1

Тема: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Доброго вечора! Допоможіть розібратися, будь ласка!
int y=1;
int k;
for (k=6, k>=3, k- -)
y=y+k;
system.out.println (“y=“, +y);
system.out.println (“k=“, +k);
y=?
k=?
Cycles executes ? times

2 Востаннє редагувалося Fox (20.05.2018 22:53:08)

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Ну думаю це Java xD
PS: Я на джавi не кодив майже...
Але хiба там можна так: for (k=6, k>=3, k--), а ще "k- -)" -- наче мав бути.

Вiдповiсте на це питання - постараюся допомогти)

01001001 00100000 11010001 10001001 11010000 10111110 00100000 11010000 10110010 11010000 10110000 11010000 10111100 00100000 11010001 10000010 11010001 10000000 11010000 10110101 11010000 10110001 11010000 10110000 00100000 11010000 10110111 11010001 10000000 11010000 10111110 11010000 10110001 11010000 10111000 11010001 10000010 11010000 10111000 00100000 00111111

Подякували: FakiNyan1

3

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Так, це Java. Перепрошую, що не вказала одразу. Це тестове питання. Підкажіть, будь ласка правильну відповідь.

4

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Marta написав:

Так, це Java. Перепрошую, що не вказала одразу. Це тестове питання. Підкажіть, будь ласка правильну відповідь.

А оцінку на форум потім поділять?

5

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

має 100 рази виконатись, я так думаю. (не сто, а саме 100 рази), здогадайтесь, що я маю на увазі, ехехехехе

Говоріть українською! Живіть українською! Відчувайте українською!

6

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Ні, не поділять. Я дала не повну відповідь, хочу зрозуміти в чому помилка.

7 Востаннє редагувалося Fox (20.05.2018 23:32:54)

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Marta написав:

Так, це Java. Перепрошую, що не вказала одразу. Це тестове питання. Підкажіть, будь ласка правильну відповідь.

PS: Може ви просто зробите з того коду прогу i вона сама дасть вiдповiдь (результат роботи в консолi то буде.)
Щоб взнати скiльки разiв спрацював цикл треба в ньому написати наприклад вивiд нуля в консоль, а потiм порахувати нулi.
I якi питання до завдання ?

Скiльки разiв викон. цикл ?
Чому буде рiвне k, y пiсля виконання ?

Якщо вам дали код i не дали питання...
Викладачь трохи мудак.

Подякували: leofun011

8

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Я написала під програмою питання до завдання. Ви правильно зрозуміли, питання до завдання такі:
Скільки викон. циклів?
Чому рівне y та k?
Буду вдячна за допомогу!

9 Востаннє редагувалося leofun01 (21.05.2018 04:43:40)

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Fox написав:
Вiдповiсте на це питання - постараюся допомогти)

01001001 00100000 11010001 10001001 11010000 10111110 00100000 11010000 10110010 11010000 10110000 11010000 10111100 00100000 11010001 10000010 11010001 10000000 11010000 10110101 11010000 10110001 11010000 10110000 00100000 11010000 10110111 11010001 10000000 11010000 10111110 11010000 10110001 11010000 10111000 11010001 10000010 11010000 10111000 00100000 00111111

Якщо вже шифруватися, то можна було запитати щось цікавіше. І спосіб збереження повідомлення дуже не ефективний (розмір повідомлення в 9 разів більший ніж достатньо).

Подякували: Kizyak1

10

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Marta написав:

Ні, не поділять. Я дала не повну відповідь, хочу зрозуміти в чому помилка.

То дайте цю відповідь нам. Як ми підкажемо, де у відповіді помилка, якщо ви не кажете, яка була відповідь?

Подякували: Torbins, Fox2

11

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Marta написав:

Я написала під програмою питання до завдання. Ви правильно зрозуміли, питання до завдання такі:
Скільки викон. циклів?
Чому рівне y та k?
Буду вдячна за допомогу!

Ну блiн, хоч я полюбляю написати за когось код...
Вам так важко виконати ту прогу i подивитися що буде ?

12

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

int y = 1; 
int k;

for (k = 6; k >= 3; k--) {
       y = y + k;
}

System.out.println ("y=" + y);
System.out.println ("k=" + k);

Перша ітерація 6 >= 3 - проходить, декрементуємо к, на наступній ітерації к = 5
        у=1, 1+6, у=7

Друга ітерації 5 >= 3 - проходить, декрементуємо к, на наступній ітерації к=4
       y = 7, 7+5, у=12

Третя ітеграція 4 >= 3 - проходить, декрементуємо к, на наступній ітерації к=3
       y = 12, 12+4, у=16

Четверта ітерація 3 >= 3 - проходить, декрементуємо к, на наступній ітерації к=2 (буде 2>=3, відповідно це остання ітерація)
      y = 16, 16+3, у=19

ТЕСТ
int y = 1; 
int k;

for (k = 6; k >= 3; k--) {
       System.out.println (y + k + " = " + y + " + " + k);
       y = y + k;
}

System.out.println ("");
System.out.println ("y=" + y);
System.out.println ("k=" + k);

На виході маємо

7 = 1 + 6
12 = 7 + 5
16 = 12 + 4
19 = 16 + 3

y=19
k=2

Запускав тут

український веб-довідник - css.in.ua

13

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Не хочу починати холівар, але я вважаю, що не можна допомогати студентам з їх питаннями, особливо якщо питання дилетантські. Я ще розумію, якшо шось серйозне, там прояснити недокументований момент в роботі системних апі чи відловити помилку в роботі мережевої программи. Але, якшо питання рівня хелловорлда.. Потім ці люди пишуть сайти, які відкриваються 5 хвилин на 3г інеті, тому що там костиль на костилі , і поламати такий веб-ресурс може навіть дитина з бурпом. Пишуть программи, які запускаючись на вашій ОС, в момент зїдають всю память, через відсутність будь яких оптимізацій.

Коли вже у нашій країні зникне хоча би той пережиток совєцького союзу в виді туалетного паперу під назвою "диплом" (про кумівство я вже мовчу), і на роботу почнуть брати по рівню знань? Нащо вчитись, як то не твоє?

Подякували: ping, /KIT\, leofun013

14

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

Так давайте не допомагати новеньким, нехай гуглять українською, потім завжди російською, йдуть на московські форуми де їм то дадуть відповідь на їх дилетанські питання.

Коли я в 16 років поступив до коледжу я не вмів друкувати, я літеру потрібну шукав  хвилинами. Які я міг ще питання ставити, коли по тому асемблеру я не розумів, що таке переривання. Та й ставити я їх просто не міг, бо не було в мене комп'ютера і інтернету. Тому для сучасних студентів це щастя - ставити дилетантські питання, хоч не думаю, що хтось це цінує.

Ви говорите, що совська освіта має померти - можливо, але що далі? Ви ж не бажаєте бути новою. А хтось нею має стати.

Тому думайте по новому. Починайте допомагати людям, котрі тільки починають. Адже це круто =)

*більшості студентів не до дилентантських питань, вони просто платять і зайвим голову не забивають. Тому людина яка, щось запитує - чогось вартує.

український веб-довідник - css.in.ua
Подякували: Yola, leofun01, cheappi3863

15

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

morgot написав:

Коли вже у нашій країні зникне хоча би той пережиток совєцького союзу в виді туалетного паперу під назвою "диплом" (про кумівство я вже мовчу), і на роботу почнуть брати по рівню знань? Нащо вчитись, як то не твоє?

щось я не помітив, щоб програмістів брали на роботу через диплом, зазвичай вимагають знань, диплом може допомогти потрапити на співбесіду.

ukrainian.stackexchange.com - це питання-відповіді з української мови
Подякували: leofun011

16

Re: Знов якась студентота, навіть мову програмування не вказала

NagarD, новенькі це одне, а студенти це інше. Їх же вчать цьому, є якісь лекції, конспекти.. чи у нас наскільки погана освіта, що викладач приходить на пару, і каже "вчимо цикли, до завтра нагугліть відмінність while від do..while", і реалізуйте обидва на Масм (я просто не вчився, не знаю).

Ви говорите, що совська освіта має померти - можливо, але що далі? Ви ж не бажаєте бути новою. А хтось нею має стати.

Мало є відеокурсів, книжок, і подібного? Я маю на увазі, що на роботу мають брати по знанням, а не по якомусь папері.

Тому людина яка, щось запитує - чогось вартує.

Або немає грошей заплатити ;).

Подякували: /KIT\, PRY2