1

Тема: Вставка php в кнопку

Доброго дня
Питання наступне:
на сайті вордпрес необхідно зробити кнопку, яка при натисканні буде виконувати php скрипт.
Маємо звичайну кнопку
[code=HTML]
<form>
    <p style="text-align: center">
        <button id="button">Увімкнути</button>
    </p>
</form>
[/code]

Маємо працюючий код, який на даний момент прописаний на окремій сторінці, та виконується при переході за посиланням на цю сторінку, що дуже не зручно. код має наступний вигляд:
[code=PHP]
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_NOTICE);
$socket = stream_socket_client(sprintf('tcp://%s:%d', $host, $port), $errno, $errstr);
if ($socket === false) {
    die('Error: ' . $errstr);
}
if (fwrite($socket, "ON\r\n") === false) {
    fclose($socket);
    die("Couldn't write data'");
}
echo stream_get_contents($socket);
[/code]

Підскажіть будь ласка як правильно поєднати кнопку з кодом.
Дякую

В єдності сила

2

Re: Вставка php в кнопку

таке напевно через ajax можна зробити

[x|x<-[2..],all(>0)[x`mod`y|y<-[2..x-1]]]

3

Re: Вставка php в кнопку

/KIT\ написав:

таке напевно через ajax можна зробити

Можливо.
Питання як?

В єдності сила

4 Востаннє редагувалося koala (08.07.2018 21:59:40)

Re: Вставка php в кнопку

Створіть окремий шаблон для сторінки, де це має виконуватися, і пропишіть у тому шаблоні.
Тільки всі ці die замініть на культурну обробку помилок.

Подякували: yrn1

5

Re: Вставка php в кнопку

https://www.w3schools.com/php/php_ajax_php.asp
https://www.w3schools.com/js/js_ajax_http.asp

"Борітеся – поборете, Вам Бог помагає!",
"Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь"  - Тарас Шевченко
"Лупайте сю скалу!" - Іван Франко

6

Re: Вставка php в кнопку

koala написав:

Створіть окремий шаблон для сторінки, де це має виконуватися, і пропишіть у тому шаблоні.
Тільки всі ці die замініть на культурну обробку помилок.

Впоказаному випадку виконується команда ON
Але таких команд приблизно 50 (ON1, ON2....)
+стільки ж команд OFF
Не впевнений що доречно створювати 100 сторінок зі скриптами.
Чи я щось не так зрозумів?

В єдності сила

7

Re: Вставка php в кнопку

yrn написав:

Чи я щось не так зрозумів?

Ви не так спитали.
Спробуйте поставити питання так, щоб не виникало необхідності уточнювати, скільки там команд, варіантів відповіді і т.д. Зокрема, розберіться із тим, що таке серверний код, клієнтський код і чому, відповідно, неможливо "вставити php у кнопку".

:!

Якщо, звісно, це не DevelStudio.

Подякували: leofun01, yrn2