8 061 Востаннє редагувалося fed_lviv (27.11.2018 14:23:03)

Re: Тема для розмов

"Однако" - Киса Воробьянинов

А, Вам весело?
Тобто, якщо людина кидає посилання на відеокліп або щось інше, то це норм, а якщо на таку ... то вже погано? Звичайно "скиглю", шкода людей, шкода техніки (яку так гарно презентували), бо дов...би їх туди послали. Як пан koala казав -  "а якщо" не було. Саме так наша верхівка і мислить. А ви згадайте, як на початку конфлікту на сході наші мудрагелі не хотіли підіймати армію, а відправили СБУ (це вже був досвід про...бу Криму). Сумна картина вийшла, правда? Але чому сумна, ну постріляли хлопців, ну не подумали про якщо, це просто Федько - "скиглій".

Хіба, не хочеться скиглити коли навіть після 5 років конфлікту розумники не можуть нормально впровадити воєнний стан? Хочуть сперечатися, будь-ласка, але за закритими дверима, а не так щоб весь світ то бачив. І після того, ми "вимагаємо від Німеччини ввести кораблі", ну це було б смішно, якби не було так сумно. Замість того, щоб оперативно його запровадити і думати про подальші дії, вони одним зайняті - кожен розповідає, що саме завдяки йому цей стан запровадили.

Ааааааа, я забув, на даному форумі тільки "скиглять" на тему мови. То святе. :)  Тільки якогось милого люди останні роки покидають нашу державу (подивіться офіційну статистику). Геть не патріотичні люди. Переїжджають в інші країни, де можуть ЖИТИ і чомусь вони це ставлять вище МОВУ

P.S. Ось, ще один скиглій: https://zaxid.net/rozhevi_okulyari_ukra … i_n1454930
Хоч ні, то просто кремлівський запроданець :)
P.P.S. А, ось військовий скиглій:

У мене єдине питання щодо всього цього. Якого біса катери пішли морем, а не були перевезені на трейлері, як перші два - і часу меньше і моторесурс економиться. Щодо "Яни-Капу", його мабуть включили в ордер на випадок якщо котрийсь з МБАКів заглохне, реальної потреби переводити його не мало бути. Рейдовий буксир для потреб бази на Азові можна було б спокійно "мобілізувати" на місці.

Кароч, наші самі створили загострення от тільки не відомо чи знову "не очікували, що Москва наважиться..." (як не очікуали з Кримом, Слов'янськом, обстрілами арти РФ через кордон, вторгеннням 24 серпня, Дебальцево) чи свідомо пожертвували людьми та катерами, збудованими на мільйони гривень від платників податків заради якоїсь невідомої мети, про яку ми дізнаємось не так скоро.

Подякували: flatliner1

8 062

Re: Тема для розмов

Я розумію для чого треба забороняти ввезення товарів з Росії, для чого треба забороняти діяльність їхніх підприємств тут (банків, газет і т.д.), приймати мовні квоти на ТБ, боротися з корупцією, курінням, алкоголізмом, наркоманією, ожирінням і т.д. Я розумію для чого це все, це все зробить нас сильнішими і допоможе перемогти ворога. Але для чого нам воєнний стан, я не розумію.

Військовий, якого ви процитували - дегенерат (за гроші чи безкоштовно не знаю). Нам, що треба було мовчки не ходити більше в Азовське море. А тих хлопців, що сказали, що вони входили в терводи Росії, по поверненню треба посадити за визнання анексії Криму, якщо тільки вони не скажуть, що їх силою примусили це сказати.

А скиглій - це така людина, яка замість того, щоб робити щось тільки скиглить.

8 063 Востаннє редагувалося fed_lviv (27.11.2018 16:01:00)

Re: Тема для розмов

Я розумію для чого треба забороняти ввезення товарів з Росії, для чого треба забороняти діяльність їхніх підприємств тут (банків, газет і т.д.)

Ага, 5 рік пішов, як забороняємо :) А ось санкції щодо Росії ми вимагаємо від наших "друзів".

Але для чого нам воєнний стан, я не розумію.

Скажу, так. Він дійсно був потрібен на початку Тепер, нууууу хоч є РЕАЛЬНА ПОДІЯ, яку можна "приклеїти" до Будапештского меморандума. Інша справа, що я не уявляю, яка з країн відправить сюди свої війська. Хоч, може я помиляюся (чомусь в історії людства зазвичай посилали далеко і харкали на карлючки на папері) . Скажімо так - хочеться помилитися в даному випадку.

Військовий, якого ви процитували - дегенерат (за гроші чи безкоштовно не знаю)

Дамммм, як Ви легко ставите на людей штампи :( Ну добре мене охрестили - "скиглій" + "замість того, щоб робити щось", але як можна оцінювати іншу людину і приблизно не уявляючи, що вона робить???

Нам, що треба було мовчки не ходити більше в Азовське море.

Дивіться вище, я давав відповідь на таке запитання. А, Ви пропонуєте, ще декілька разів так само туди-сюди сходити і вже остаточно віддати рештки нашого флоту? Так і хочеться згадати про "розумний" поділ ЧФ СРСР, але тоді думаю, Ви на 200% будете впевнені, що я "скиглій" :)

А тих хлопців, що сказали, що вони входили в терводи Росії, по поверненню треба посадити за визнання анексії Криму,

Огооооо, це круто. І знову Ви ставите штамп на людях за 5 секунд. А серед тих хлопців є курсанти, які гордо вийшли з окупованого Криму. Можна тільки уявляти, як там даному персонажу "цікаво", думаю це згадають йому. :(

P.S. Військовий стан? Ну як мінімум, військовий не буде 20 хв. вагатися стріляти чи ні. Думаю відео в YouTube можете переглянути, не одне. Коли війська входили в міста на сході, як їх "смикали" місцеві.
P.P.S. Щодо "штамп на людях за 5 секунд", я перепрошую, забув що на даному форумі це норма. Якщо людина розмовляє російською мовою, то вже москаль. Ну і звісно не "патріот" :)

8 064

Re: Тема для розмов

Ви мені нагадуєте новинара, який вириває (частину) цитати з контексту, узагальнює часткові випадки на всіх і т.д., щоб написати гучнішу новину чи вигіднішу новину. Тільки ви це робити для виправдання своєї позиції. Це стосуєтьсся не тільки моїх цитат, а й інших користувачів/правил форуму.

8 065 Востаннє редагувалося fed_lviv (27.11.2018 17:11:56)

Re: Тема для розмов

вириває (частину) цитати з контексту, узагальнює часткові випадки на всіх і т.д.

А, конкретний приклад, можна десь глянути?

нагадуєте новинара

:) все ж краще ніж "скиглій". Якби я був ним, то напевно, в мене повідомлень було б значно більше. Гляньте рік моєї реєстрації і кількість повідомлень +- так як у вас. Щось слабо я працюю в подачі новин :)

8 066

Re: Тема для розмов

щодо мене, то цитата про хлопців не завершена.

fed_lviv написав:

Щодо "штамп на людях за 5 секунд", я перепрошую, забув що на даному форумі це норма. Якщо людина розмовляє російською мовою, то вже москаль. Ну і звісно не "патріот" :)

На цьому форумі діє правило - дописувати тільки українською, про патріотизм нічого не сказано.

Подякували: flatliner1

8 067 Востаннє редагувалося fed_lviv (27.11.2018 17:48:12)

Re: Тема для розмов

Я перепрошую, знову повторюсь, а, конкретний приклад, можна десь глянути? Де хоч одне повідомлення, що я закликаю розмовляти на даному форумі російською???
За мову та дотримання правил:

http://replace.org.ua/post/110294/#p110294 написав:

Спочатку подивимося на правила даного форуму:

    1.1. Мовою спілкування на форумі є українська.

Рухаємося далі, моделюємо ситуацію - якась особа створила тему, де питання написано російською. Я думаю результат всі відомий: "Так ти ж дибіл, москаль,........"

Трішки інша ситуація, нова тема, але на англійській мові. І тут, відразу з'являються ввічливі люди, які завжди раді допомогти. Але нікого не бентежить, що це - порушення правил. Водночас, хочу зауважити, тема створюється з "таким сильним запитанням", що у випадку написання даного питання на українській мові, людину могли б просто послати.

P.S. І після цього Ви кажете, що я вириваю цитати?
P.P.S. Ось для прикладу я користувачу роблю натяк-зауваження. Кажу про порушення ПРАВИЛ, але БРУДОМ не поливаю.
http://replace.org.ua/post/107694/#p107694

8 068 Востаннє редагувалося fed_lviv (27.11.2018 18:04:46)

Re: Тема для розмов

щодо мене, то цитата про хлопців не завершена.

ОК

А тих хлопців, що сказали, що вони входили в терводи Росії, по поверненню треба посадити за визнання анексії Криму, якщо тільки вони не скажуть, що їх силою примусили це сказати.

Ви серйозно? Ви думаєте їх там по голові гладять? Забудемо про назви країн. Країна А і країна Б у військовому конфлікті, одна проти одної. Країна Б захоплює, перед цим "трішки пострілює", воїнів країни А. Як думаєте, що будуть робити в країні Б з воїнами країни А? Звісно варіантів багато, але думаю нікому в голову не прийде ідея, що їх там тепло приймуть.

Ну і якщо вже бути сильно прискіпливим:

А тих хлопців, що сказали, що вони входили в терводи Росії, по поверненню треба посадити за визнання анексії Криму, якщо тільки вони не скажуть, що їх силою примусили це сказати.

Знову використаємо країни А та Б. Країна Б захоплює воїнів країни А. Ці воїни виявляються зрадниками. Їх повертають до країни А. Як думаєте, що вони скажуть, чому вони те все говорили?

P.S. Можливо я помиляюсь, але мені здається все очевидним, тому і не бачу нічого страшного в тому, що я використав скорочений варіант цитати.

8 069

Re: Тема для розмов

А тих хлопців, що сказали, що вони входили в терводи Росії, по поверненню треба посадити за визнання анексії Криму, якщо тільки вони не скажуть, що їх силою примусили це сказати.

Що взагалі за манера - обговорювати, кого зі своїх посадити? Тим більше в умовах, коли ми цього зробити не можемо?
Для початку треба їх звідти витягти. Потім, безумовно, детально задокументувати всі їхні свідчення про те, що там сталося. І якщо під час документування хтось з них почне доводити, що Крим - це Росія, Порошенка треба розстріляти, ВР - розігнати, Конституцію - скасувати, і спробує вдарити табуреткою капітана, який записуватиме ці свідчення - то треба буде ухвалювати відповідні рішення.
А якщо хочете поговорити про те, кого посадити/розстріляти/спалити з недоступних для цього - поговоріть про Путіна. Він перший у списку.

Подякували: varkon, flatliner2

8 070

Re: Тема для розмов

koala написав:

Для початку треба їх звідти витягти.

Амінь!

koala написав:

Потім, безумовно, детально задокументувати всі їхні свідчення про те, що там сталося. І якщо під час документування хтось з них почне доводити, що Крим - це Росія, Порошенка треба розстріляти, ВР - розігнати, Конституцію - скасувати, і спробує вдарити табуреткою капітана, який записуватиме ці свідчення - то треба буде ухвалювати відповідні рішення.

Це ж те саме, що і я сказав, тільки я сказав, Б, якщо не А, а ви сказали якщо не А, то Б. Згоден, що моє висловлювання звучить категоричніше і, якби я був політиком, то я б обернув його в лагіднішу обгортку, більш схожу на те, що ви написали.

8 071

Re: Тема для розмов

Yola написав:

Це ж те саме, що і я сказав, тільки я сказав, Б, якщо не А, а ви сказали якщо не А, то Б. Згоден, що моє висловлювання звучить категоричніше і, якби я був політиком, то я б обернув його в лагіднішу обгортку, більш схожу на те, що ви написали.

Ні. Ви шукаєте можливостей посадити когось; я намагаюся розібратися в тому, що відбувається.

8 072

Re: Тема для розмов

посадіть дерево

Подякували: flatliner1

8 073

Re: Тема для розмов

FakiNyan написав:

посадіть дерево

А Березу за що? Тоді вже Овоча треба. І то давно.

8 074

Re: Тема для розмов

а які ще цікаві прізвища депутатів ви знаєте?

8 075

Re: Тема для розмов

А ви знаєте, що щоб утворився перетік з Азовського моря в Каспійське, достаньо, щоб рівень світового океану піднявся метрів на 10. І тоді Каспійське море розлиється аж по Волгоград. Ну і більша частина Хантимансійського автономного округу теж буде під водою.

8 076 Востаннє редагувалося fed_lviv (28.11.2018 10:14:34)

Re: Тема для розмов

Командир малого броньованого артилерійського катера ВМС ЗС України “Бердянськ” Роман Мокряк, затриманий росіянами після бою в Керченській протоці 25 листопада, відмовився відповідати на запитання співробітників ФСБ РФ та “зізнаватись” на відео в якихось “злочинах”.

“Він відмінний офіцер та смілива людина. Послав чекістів за відомою адресою”, – розказав співрозмовник видання.

Сьогодні кримський окупаційний "суд" відправив Романа за ґрати.

PunBB bbcode test

P.S. А це для розуміння, як хлопцям там "добре" (обережно, кого смикає від російської мови) https://news.сайт-злодій/world/41331090 … anichnikam

8 077

Re: Тема для розмов

koala написав:
FakiNyan написав:

посадіть дерево

А Березу за що?

Їх два. По перше. По друге - Юрія точно є за що.

8 078

Re: Тема для розмов

koala написав:
Yola написав:

Це ж те саме, що і я сказав, тільки я сказав, Б, якщо не А, а ви сказали якщо не А, то Б. Згоден, що моє висловлювання звучить категоричніше і, якби я був політиком, то я б обернув його в лагіднішу обгортку, більш схожу на те, що ви написали.

Ні. Ви шукаєте можливостей посадити когось; я намагаюся розібратися в тому, що відбувається.

Цікаво, що б було якби можна було подати і виграти суд на людину, яка приписала тобі слова, які ти не казав, або дії, які ти не робив. Це риторичне запитання, тому без знаку запитання наприкінці.

8 079

Re: Тема для розмов

Я вам слів і дій не приписував, я оцінював ваші наміри.
А за оціночні судження судити не вийде.

8 080

Re: Тема для розмов

koala написав:

Я вам слів і дій не приписував, я оцінював ваші наміри.

koala написав:

Ви шукаєте можливостей посадити когось