1

Тема: Пропоную співпрацю фронтендеру

Я оце думаю, що бог придумав спеціалізацію, а чорт фул-стек.

Задаюсь питанням, чи бувають люди, яким подобається javascript і вони помішані на фронтенді, та мріють постійно колупатися з отими всіляким реактами, ангулярами та вуями, щоб не відволікатися на різні бази даних, ескюелі, орми-шморми, ейпіаї та інше?

Отже, якщо такі люди є, то я пропоную спробувати налагодити співпрацю: ви - фронтенд на reactjs (чи подібному), я - бекенд на fuelphp.

Спочатку, я гадаю можна було б спробувати створити якийсь простенький проектик для того, щоб подивитися, як піде справа та трохи притертися. А потім пробувати фрілансити разом.

Як вам така ідея? Якщо є бажаючі - пишіть у приват.

Подякували: leofun011

2

Re: Пропоную співпрацю фронтендеру

bvn написав:

Я оце думаю, що бог придумав спеціалізацію, а чорт фул-стек.

А Іван Якович думав інакше:

А на Україні, крім Чайченка і Вас, таких людей поки що нема та й хто знає, чи швидко й будуть: помре Чайченко, заховаєтеся Ви в філологічну нору — і запанує знов мертва тиша. Я не маю нічого проти того, щоб Ви з часом зробилися спеціалістом — чи філологом, чи чим хочете, та все- таки мені здається, що спеціаліст уже не цілий чоловік, се вже машина, приспособлена до одної тільки роботи. Значить, не обрізуйте себе завчасно! Жийте повним духовним життям, доки живеться, давайте волю своїм поривам, доки вони у Вас молоді, сильні та здорові, доки рвуть Вас вони на загальне, добре діло. Прийде час, життя поб’є і поморозить Вас — виспеціалізує так, що й не раді будете, то тоді лізьте в філологію по слідах Житецького чи хоч би й Михальчука! Се моя неміродайна думка, виведена з мого власного досвіду. На тім і кінчу і поздоровляю Вас щиро.