1 621

Re: Росіяни почали наступ

трактор на радіокеруванні для розмінування і обробки поля

1 622

Re: Росіяни почали наступ

Історія без міфів - Кримська війна: міжнародна коаліція проти російської імперії (видиво, uk)

1 623 Востаннє редагувалося frz (11.10.2023 23:35:58)

Re: Росіяни почали наступ

З'ясувалося чому саме після особистих відвідин закордонними високопосадовцями таких місць як Буча різко їхні країни починали (чи збільшували) різноманітну підтримку нам.

Виявляється, вони тупо не знали масштабів. Річ у тім, що західні медіа (новинні сайти та соцмережі) керуються принципами самоцензури і там ніколи не покажуть такі цікаві штуки типу кишок намотаних на гусеницю танка із ще живим гомо сапієнсом що є власником кишок, чи вибиті мізки на асфальті із тілом власника ще в конвульсіях.

А от коли ці високопосадовці приїжджають, тоді їм тут все показують без заблюрених фільтрами квадратиків. І коли вони проблюються в туалеті, тоді ще перебуваючи в Україні, різко повідомляють в свої країни "відкривайте краники допомоги".

Те ж саме працює з Ізраїлем. Тому рожеві поні масово не в курсі що саме робилося в прикордонних з сектором Ґаза єврейських поселеннях. Ніхто з рожевих поні фізично не міг бачити звалища єврейських немовлят із відрізаними головами. Навіть опис словами може образити когось серед рожевих поні і цей опис видаляють.

Такі діла.

1 624

Re: Росіяни почали наступ

plusxx написав:

Всі з усіма ведуть торговельні  війни. І так Польща це можлива країна агресор тут є якась кількість таких настроїв. Однак наразі польські танки не їдуть в Україну. Тим більше вони не починали цієї війни то наші почали ціни на зерно демпінгувати.

Ні, пане, plusxx. Агресія не обов'язково має набувати збройних форм. Блокада росією портів це також агресія. Польща просто приєдналася до економічної війни з Україною на боці рашки.

Еґспердам з Близького Сходу нагадаю, що Посол Ізраїлю Бен Цві в рашці заперечив причетність РФ до дій ХАМАСа:

"Це повна нісенітниця. По-перше, ми не віримо, що Росія в якійсь формі у цьому брала участь. По-друге, той, хто вважає, що США доведеться перенаправити в Ізраїль якісь серйозні ресурси, дуже помиляється".

Тому просто зізнайтесь собі що ви знайшли свою пристасть, кохання свого життя, і така дрібниця як невизнання Ізраїлем Голодомору та обурення Ізраїлю через присвоєння стадіону імені Шухевича вас не зупиняє в вашій любові. Щиро радію за вас!

Попри всю мою нелюбов до Ізраїлю та місцевої юдейської громади, я їх хоч приблизно можу зрозуміти, що вони відстоюють власні інтереси. Українські патріоти..... агагагагага... пумираю від сміху.

1 625

Re: Росіяни почали наступ

Умань 2023
https://replace.org.ua/uploads/images/9801/f781cc6b31c62eb7aa8471983621cc4e.jpeg
https://replace.org.ua/uploads/images/9801/b58640e496f0b1a5f81f572a68b81901.jpeg

1 626 Востаннє редагувалося frz (11.10.2023 23:56:39)

Re: Росіяни почали наступ

https://static.timesofisrael.com/www/uploads/2022/04/Screenshot-2022-04-24-202113-640x400.jpg

1 627

Re: Росіяни почали наступ

https://jnf.blob.core.windows.net/images/images/default-source/default-album/bg2-15-.jpg?sfvrsn=2406b7fd_3

1 628

Re: Росіяни почали наступ

Любов єднає серця, хороша хвотка. Радий і за азовця і за паломника. Make sex not war! Щастя захоханим.

Якщо ми вже на хвотки перейшли, то теж тримайте красеня, засновкика Всеукраїнського Єврейського Конгресу та голову парії ОПЗЖ.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9c/Vadim_Rabinovich2.jpeg/458px-Vadim_Rabinovich2.jpeg

Як же не любити такого життєрадісного пупса? На відміну від тутешніх еґспедів по совку і Близькому Сходу він справді стовп капіталізму, який починав з підпільних виробництв при совку. ІРЛ розвалюав совок підприємницькою діяльністю.

Подякували: bebyk, FakiNyan2

1 629

Re: Росіяни почали наступ

Ти кумедний.

"по ділах їх пізнаєте їх"

Українсько-ізраїльська місія медичних волонтерів
https://frida-ukraine.com/

1 630

Re: Росіяни почали наступ

Ізраїльтяни надіслали скабєєвій чорну мітку. В нас спільний супротивник.
https://replace.org.ua/uploads/images/9801/71fb2da3bf7f49a182165ab4951db12d.jpg

1 631

Re: Росіяни почали наступ

Кажуть на базарі шо вороже корито "павєл дєржавін" підірвалося на власній міні. Кухоль квасу кожному за рахунок закладу.

1 632 Востаннє редагувалося comport (12.10.2023 18:14:25)

Re: Росіяни почали наступ

Як би знайти оригінал та копії відео в арабському та іншому Ютубі? Російськомовні в Хамасі?
телеґрам/voynareal/74697

1 633

Re: Росіяни почали наступ

Що означає mocking? Чому лише картинка без посилання на саме повідомлення? Це пустопорожні погрози.

Подякували: leofun011

1 634 Востаннє редагувалося frz (13.10.2023 00:19:28)

Re: Росіяни почали наступ

Слово mocking має різні значення, в даному контексті йдеться про "знущання-насміхання над (кимось)", конкретно над ізраїльськими жінками-військовими.

Лінк тут:

https://twitter.com/Terror_Alarm/status … 5480489994

Чи погрози порожні - не знаю, однак в минулому спецслужби Ізраїлю вже здійснили за межами своєї країни операцію яка змальована у фільмі "Operation Finale" (2018). А ще є інша операція, про яку теж зняли фільм (подам коли знайду).

Upd: "Entebbe: Operation Thunderbolt"

Я б не став недооцінювати.

1 635 Востаннє редагувалося Tarpan87 (13.10.2023 00:06:39)

Re: Росіяни почали наступ

frz написав:

Українсько-ізраїльська місія медичних волонтерів https://frida-ukraine.com/

Я стикався ІРЛ з благодійною діяльністю синагоги Золота Троянда, в мене навіть закохалася випускниця коледжу Бейт Хана, я був у синагозі(підсобному приміщенні, до самої молитовного приміщення я не заходив), їв мацу та влаштовувався на роботу в Приват Банк. Вже 35+ год живу в Дніпрожидівську і знаю про цих людей набагато більше, ніж хочу знати. Втім, вчора ви мене повеселили, немов я з цікавою компанією в манчкін грав. Сподіваюся, українці зроблять настільну гру, якщо їх так ця тема цікавить.

frz написав:

"по ділах їх пізнаєте їх"

Щоби відчути вайб дніпрожидівської синагоги Золота Троянда досить почитати цю кримінальну справу:

Бабушкінський районний суд міста Дніпропетровська написав:

громадянина України, який має середню освіту, одружений, офіційно не працює, є президентом Благодійного фонду «Зірка Давида», інвалідом 11 групи, раніше судимого.

схопив потерпілу за волосся та намагався вихопити у неї із рук мобільний телефон «Мeizu М5S»,

Джерело

Мені розповідали, що один лікар-психотерапевт, чудовий фахівець і безкорислива людина після відвідин синагоги зрозумів що це не його і знайшов свій ідеал в грецькому язичництві.

1 636 Востаннє редагувалося frz (13.10.2023 00:29:36)

Re: Росіяни почали наступ

Мені теж вчорашня розмова принесла позитивні лулзи. І я теж маю досвід тісного спілкування з євреями, деякі з вражень були неоднозначні. З чого почати? Ну мабуть з моїх відвідин Єрусалиму. Але мабуть розкажу якось іншим разом.

1 637 Востаннє редагувалося frz (13.10.2023 01:12:25)

Re: Росіяни почали наступ

Когнітивний дисонанс в мене був, коли я працював студентом в іноземній фірмі, де був один з євреїв, котрий підтримував участь совєцких "іхтамнєтів" в операції проти держави Ізраїль в формі єгипетського війська. Скажімо так, в євреїв-гомосовєтікусів в голові ідеологічна шизофренія, совєтська верхівка сама не знала як ставитися до цієї нової держави, спочатку всіляко підтримала, однак коли з'ясувалося що Ізраїль обрав своїм основним партнером США - пішли проти Ізраїля війною (в якості "іхтамнєт" і фінансуючи всяких ісламських бойовиків).

Upd: Давайте не треба про несмачних гомосовєтікусів із зіркою Давида на шиї, мені й самому несмачно. Вони для мене впершу чергу - закоренілий плід совєтів, а вже потім носії зірки Давида...

Uupd: Якщо цікава ця підтема - у естонського єврея Вєллєра є оповідання про такого совєцкого спецназівця-єврея, який через багато років зустрівся зі своїм колишнім супротивником-ізраїльтянином (спойлер - вони в результаті потоваришували).

1 638

Re: Росіяни почали наступ

frz написав:

Upd: Давайте не треба про несмачних гомосовєтікусів із зіркою Давида на шиї, мені й самому несмачно. Вони для мене впершу чергу - закоренілий плід совєтів, а вже потім носії зірки Давида...

Я розумію вас, але хочу розповісти про такий цікавий факт, що частина підрадянських українців любили Тіто, бо вважали що він комуніст, але не єврей і ними себе не оточував. Попри те, що він був комуністом (з його партизанами воювала Дивізія Галичина в кінці війни), він зміг забезпечити мир на Балканах. Після його смерті Балкани охопила довга та кривава громадянська війна.

Подякували: bebyk1

1 639

Re: Росіяни почали наступ

Тим часом в Чернігові претенденти на премію Дарвіна покрали кабелі живлення сирен повітряної тривоги.

1 640

Re: Росіяни почали наступ

"Третя світова війна" - фраза, яка все частіше виринає в інформаційному просторі. Росія крок за кроком, з 2014 року намагається знищити Україну, ХАМАС, не без підтримки Ірану, напав на Ізраїль, у відповідь на удари ізраїльтян по сектору Гази з півночі країні загрожує Сирія та Ліван, Південна Корея очікує ймовірного нападу з боку КНДР… Всі ці події, здається, вже викрили нову всесвітню "Вісь зла". За інформацією Reuters, Комісія зі стратегічної політики рекомендує конгресу США підготуватися до одночасної війни з Китаєм та Росією: розширити свої збройні сили та модернізувати ядерну зброю. Москва - Тегеран - Пхеньян - Пекін…