121

Re: Знайомимось!

RazorRunner написав:

Хех))) Теплий, "ламповий" форум))) Давно не ходив по таких)))
Сам зараз "джуніком" в рівненському СофтСерві вже рік. Профіль ASP.NET MVCx / Javascript
А ще ніяк не дойдуть руки до мікроконтролерів. Знання є, а на паяльник часу ніяк не викрою...

шо ж ти себе так не любиш, шо в сфотсерв пішов?)

122

Re: Знайомимось!

…в рівненському СофтСерві вже рік.

І як там?

123

Re: Знайомимось!

miroslav.chandler написав:

шо ж ти себе так не любиш, шо в сфотсерв пішов?)

Хех, а я відневна в львівському. А що там тобі так не сподобалось? :)

124

Re: Знайомимось!

bunyk написав:
miroslav.chandler написав:

шо ж ти себе так не любиш, шо в сфотсерв пішов?)

Хех, а я відневна в львівському. А що там тобі так не сподобалось? :)

тебе там все влаштовує?

125

Re: Знайомимось!

miroslav.chandler написав:

тебе там все влаштовує?

договір про нерозголошення забороняє мені відповідати на це запитання. :)

126

Re: Знайомимось!

bunyk написав:
miroslav.chandler написав:

тебе там все влаштовує?

договір про нерозголошення забороняє мені відповідати на це запитання. :)

Через скільки часу термін дії спливає?

127 Востаннє редагувалося miroslav.chandler (10.10.2013 12:15:50)

Re: Знайомимось!

bunyk написав:
miroslav.chandler написав:

тебе там все влаштовує?

договір про нерозголошення забороняє мені відповідати на це запитання. :)

от ти і відповів)

128 Востаннє редагувалося Logans (01.12.2013 03:02:00)

Re: Знайомимось!

Нещодавно (1-2 години тому) випадково знайшов цю тему і вирішив (так як я на форумі вже більше року, але до цього рідко сидів) також представитись).
Тому Добрий день (на даний момент в мене ніч, але слово "день" в будь-який момент доби сприймається як привітання). Перечитавши деякі повідомлення я зробив для себе певні висновки щодо представленої інформації, тому далі буде багато тексту (спробуюсь якось це відділити для кращого читання).

Ім'я: Олег;
Псевдонім: Закріпився за мною ще з 10 років - Logans;
Вік: 17 років;
Проживання: Мешкаю в м. Хмельницькому (село, міського типу, що знаходиться поблизу Вінниці);

Освіта: Навчався в Хмельницькому Ліцеї №17, зараз навчаюсь в ХПК (Хмельницькому Політехнічному Коледжі) на відділенні "Розробка Програмного Забезпечення", від недавна начаюсь на 3-му курсі;

Про себе: Ще в школі (т.к. школа з математичним ухиленням) почав цікавитись математикою, вступив на Фізико-Математичний профіль. Після закінчення 9-ти класів, вирішив, що, все-таки, потрібно йти в коледж, тому що в школі з програмування тебе нічому не навчать.
Маю досить однотипні музичні погляди, а саме, обожнюю слухати Rock-пісні, особливо Classic Rock, останнім часом почав слухати Український Рок (Мотор'Ролла (доречі Хмельницька група), Фліт, Тартак).
Мене сміливо можна назвати кіноманом, я не представляю собі дня без перегляду фільму, або чергової серії серіалу.
З гордістю можу сказати, що Топ 250 фільмів КіноПошуку я переглянув (деякі не по одному разу), але це лише мала частина зі всіх мною переглянутих.
Щодо серіалів, то важко назвати (сучасні, популярні серіали), які я не переглянув, (оминаю третьою дорогою серіли звязані з дівочими вампірами/проблемами і подібною фігнею);

Програмування: Щодо програмування то тут мало того, що когось здивує. В 8-ому класі почав вивчати Pascal (т.я. чув лише про нього). В 9-ому класі почав тісно вивчати середовище Delphi, цікавився Html. Вже з 1-го курсу, за програмою, почав Basic, далі було все однозначно (Pascal, середовище Delphi). Зараз почав вивчати С/С++ (за програмою та дещо самостійно), почав шукати документації по Java, JavaScript, Python, BrainFuck, почав детальніше знайомитися з програмуванням під Android, але зазнав краху ще під час налаштування середовища :) (в найблищі часи повернусь до цього питання знову). Тісніше звязую себе з Visual Studio та програмуванням на С++;

Натрапив на форум: Перше знайомство з форумом в мене відбулося, коли я шукав документацію до чергової лабораторної роботи, яку я не зрозумів. Не пам'ятаю, чи знайшов я відповідь на питання, але форум я запам'ятав. Трохи посидівши тут, я забув за нього, далі сессія/літо/робота. Десь під кінець літа знову згадав про цей ресурс, от і активізувався) Останнім часом сижу лише тут слухаючи музику в Vk;

Операційні системи: Напротязі всього часу роботи з комп'ютером, працював виключно з Windows. Але вже близько двох років намагаюсь вивчати Linux-подібні системи, зокрема зупинився на Ubuntu.

Дякую за увагу. :)

P.S. Взагалі я не люблю багато говорити на людях, але говорити і писати це не одне і теж, тому виклався на повну, вибачаюсь за настільки велике повідомлення :D

Подякували: Chemist-i, Replace, DOP3

129

Re: Знайомимось!

Ярослав написав:

Привіт всім!
Мене звуть Ярославом.
На разі студент Авіаційного університету.

А "на разі" це де??

130

Re: Знайомимось!

elektryk, http://slovopedia.org.ua/30/53405/25869.html

Подякували: Chemist-i, FakiNyan2

131 Востаннє редагувалося Volodymyr Rizun (10.12.2013 18:31:00)

Re: Знайомимось!

Привіт всім!
Мене звати Володимир. Мені 18 років. Змалку я любив все, що відносилось до комп'ютерної техніки. І ще в школі, в 10 -11 класах на уроках інформатики у нас почали вивчати програмування, це був Pascal. Я доволі непогано розумів його і в той же момент думав над вибором навчального закладу і майбутньої професії. Моя вчителька з інформатики побачивши мій хист до комп'ютерних технологій порадила спробувати себе у цій сфері. В результаті, я  подав документи у різні виші на спеціальності "Комп'ютерні науки" та "Прикладна математика". Дуже хотілось навчатись в одному з вишів рідного міста Львова, проте так склалось, що я не пройшов ні в ЛНУ Франка, ні в НУ ЛП. Зараз я студент РДГУ (Рівне), факультету математики та інформатики, спеціальності Прикладна математика. На 1 - му курсі вивчав Pascal, HTML, CSS. Зараз на 2 -му курсі, вивчаю С++ і згодом розпочну JavaScript. Мені подобається програмувати, і в майбутньому я хочу стати хорошим програмістом. Буду докладати всіх зусиль для цього.
Із музики слухаю Rock & Metal, а також українських виконавців.
Інколи в мене виникає питання: Чи має значення університет в якому ти навчався? Чи все залежить від того як ти навчався?
Вперше познайомився із форумом у жовтні цього року, коли зіштовхнувся із проблемою в програмуванні. Форум сподобався і я створив аккаунт.

Подякували: Chemist-i, koala, funivan, Replace5

132 Востаннє редагувалося Invader (11.12.2013 02:18:28)

Re: Знайомимось!

Інколи в мене виникає питання: Чи має значення університет в якому ти навчався?

Певною мірою (можете вважати що всі вони майже однакові), але набагато важливіше характеристики індивідуума і те як ти навчався.

Подякували: Volodymyr Rizun2

133 Востаннє редагувалося Faraon (13.01.2014 12:55:16)

Re: Знайомимось!

Привіт всім!
Я вирішив і про себе Вам розповісти в цій темі.
Мене звати Роман. Живу неподалік Львова. На цей момент учень 11 класу. Моя мрія поступити в навчальний заклад де зможу здобути знання по програмувані (програмна інженерія). Також я зараз намагаюся створити ігру на своїх мінімальних знаннях про середньовіччя.  Дякую всім за увагу)

Подякували: Chemist-i, Replace2

134 Востаннє редагувалося ktretyak (19.03.2014 22:16:02)

Re: Знайомимось!

...

Подякували: Chemist-i2

135

Re: Знайомимось!

ktretyak написав:

Мене звуть Костя, мені майже 34 роки.
Народився в селі Харківської обл., але більшість життя прожив в селі Миколаївської обл., закінчив 11 класів школи (де було 8 чол. випускників).
Десь до 24 років навіть не знав як включаються комп'ютери, але після 3-ох місячних курсів від центру зайнятості, таке дізнався і навіть навчився друкувати всліпу =). Після чого поїхав в столицю на заробітки. Ну і самі розумієте, що спеціалісти такого рівня надто горді, щоб робити якусь чорну роботу. Тому почав із грузчикооператора ПК.
Після зміни пари-трійки робіт добрався до call-center Дельта Банка, де приходилось пояснювати по телефону боржникам їх невеселі справи у випадку, якщо вони не сплатять свій борг перед Банком... там було перше зацікавлення програмуванням - в екселі на VB for Application, потім в Access, після чого плавно перейшов до вивчення MS SQL 2005, бо почав працювати у відділі статистики.
Ну і коли вже в моїй трудовій книзі був запис ...Дельта Банк..., то наступні роботодавці значно охочише почали зі мною говорити. Одним словом - далі опинився я в Платінум Банку в ІТ відділі програмістів, хоча, як таким, програмуванням я не займався, бо в основному писав SQL запити та будував на них звіти у Visual Studio.

Вже тоді моїм хоббі було веб-програмування. Спробувавши найти роботу у веб-програмуванні зрозумів, що Junior PHP не дуже добре поєднується із ЗП в 12 тис. грн. =). Вирішивши, що я за менші гроші не згоден працювати, повернувся в село, де значно дешевше жити, і де інтернет нікакущий! а тому тут можна займатись своєю любимою справою безперешкодно і жити на відсотки тих коштів, які заробив в Києві.

Ну ось десь так

Ласкаво просимо, колего. ;)

136

Re: Знайомимось!

Привіт всім))
Звати мене Назар, мені 16, навчаюсь у школі. Нажаль немаю глибоких знань з програмування, але вивчаю Java.
Наступного року мрію поступити в Львівський Політехнічний університет на факультет програмна інженерія, планую також навчитися писати додатки на android.
Сам форум випадково знайшов і вирішив зарееструватися. І форум виявився дуже цікавим і потрібним!!
Тут маса цікавих, хороших людей, широке коло однодумців! Форум відвідую майже кожного дня.
Також моєю метою відвідування цього форуму є знайомство з друзями, які теж займаються програмуванням!
P.S. Пишіть, буду радий)

Подякували: funivan2

137

Re: Знайомимось!

Доброго дня. Маю вищу освіту за спеціальністю "спеціалізовані комп'ютерні системи та мережі", але так трапилось, що свого часу "випав" з професії. Зараз намагаюсь повернутися.

Подякували: Replace2

138

Re: Знайомимось!

Привіт !
Мене звати Стас, мені 15 ,я з Франківська (І-Ф), ще вчуся в школі , програмувати практично не вмію знаю тільки легке web програмування, наполегливий ,бажаю вивчити Java щоб писати проги для андроїд .Хочу стати істориком або політиком хоча дуже цікавлюсь  інформатикою та електронікою .
Обожнюю читати детективи та фантастику .
Слухаю все що миле серцю.(рок)
Маю чисто "Бандерівські" політичні погляди.

Подякували: Replace1

139 Востаннє редагувалося Patlatus (25.06.2014 11:25:38)

Re: Знайомимось!

Мене звати Богдан. Мені 26, рівно через місяць буде 27.
Також я відомий під псевдонімами Джалфі, Патлатус та іншими.
Працюю програмістом на компанії Малкос на посаді Salesforce Developer.
До того працював на тій же компанії на посаді Java Web Developer, а ще перед тим у 2012 році закінчив аспірантуру механіко-математичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, але кандидатської дисертації не захищав. Викладав практичні заняття з математичного аналізу на цьому ж факультеті у 2010-2011 навчальному році.
Також, перед тим, закінчив бакалаврат у 2008 році отримавши кваліфікацію "бакалавр математики" і магістратуру у 2009 році отримавши кваліфікацію "магістр статистики, викладач" цього ж механіко-математичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.
У 2008-2009 роках працював на маленьку маловідому конторку "Математичний центр" на посаді "математик-програміст".
Перед тим, у 2006-2007 роках працював на відому компанію Елекс на посаді Junior Delphi Developer.

Зараз ще підробляю репетитором з Delphi, Python, C++, MySQL та з будь-якої мови чи технології, яка потрібна учням, що до мене звертаються.

Не пригадую, як забрів на цей форум - здається, знайшов десь в посиланнях читаючи цікавий блог Буника.

Люблю слухати християнський рок, метал, пісні прослави. Колись слухав всякий рок і метал. Писав свої власні пісні, але як музикант, не дуже затребуваний, більше затребуваний як програміст і репетитор.
Мій блог про технологію Сейлзфорс та інші речі про програмування https://patlatus.wordpress.com
Інший мій блог з аналізом задач зі змагання Варення з коду англійською тут https://codejamanalysis.wordpress.com і українською тут https://analizvarennyazkodu.wordpress.com/
Також відкрив блогспот-спільноту для зацікавлених в технології Сейлзфорс http://sug-lviv.blogspot.com/

Крім того, мій блог як гурту https://julfyband.wordpress.com/
Мій особистий блог https://bdovhan.wordpress.com/

Мій ютуб канал світської музики http://www.youtube.com/user/Patlatus
Мій ютуб канал християнської музики http://www.youtube.com/user/JesusOnHerra

Один з моїх нових сайтиків, де я тримаю приклади різних моїх пет-проджектів написані на Делфі, чи для Андроїда, чи веб-проекти http://julfysoft.16mb.com/
Там само ж є модифікований приклад веб-робочого стола написаний на фреймворку ExtJS https://julfysoft.16mb.com/index.html з примітивною забавкою Сірнички - тої, що була колись в форті Буаярд, тільки там тягнули палички, а не сірнички.
Інший веб-проект для зберігання особистих закладок чи планів https://julfysoft.16mb.com/plans
Ще пару дзеркал особистих сайтів https://julfysoft.tk і https://patlatus.zz.mu - я туди збирався усю свою творчість викласти - музику і вірші чи прозу, але поки що не завершив з цим.
Деякі з моїх репозиторіїв https://code.google.com/p/joh/ https://code.google.com/p/mafiagame/ https://code.google.com/p/sticks/
Також моя творчість була тут https://litclub.org.ua/users/profile/patlatus

Подякували: Replace, bunyk, 0xDADA11C7, funivan, Chemist-i, Faraon, Monolith7

140

Re: Знайомимось!

Богдан, ласкаво просимо на нашому форумі. :)

Читаю те що я написав, і розумію як багато змінилось за 2 роки. Як швидко йде час.