1 Востаннє редагувалося bebyk (08.04.2019 22:49:53)

Тема: Блоґ про інтернет-маркетинг

Запустив новий блоґ про інтернет-маркетинг - Artemis.

Мене реально задрали машинні переклади, які ранжуються в топ-позиціях Ґуґла. Позаяк я в комерційному інтернет-маркетингу майже 10 років, з них переважно займався саме контент-маркетингом, ще й на західних ринках, де стандарти високі, - то вирішив створити такий блоґ нашою мовою.

Розумію, що зараз на блозі тільки одна стаття. Але це, власне, мій фокус - якісний контент. (Самі бачите, що двигун і тема стандартні Вордпресівські - я свідомо вибрав найпростіший дизайн а-ля Medium.) Сподіваюсь, вам сподобається. :)

П.С. Ні, я не за Зєлєнского. :)

2

Re: Блоґ про інтернет-маркетинг

Ну, я не сказав би, що контент і сайт у Вас якісні.
По-перше, якісний сайт - це сайт на чистому html, і тільки з невеликим додаванням php чи js.
По-друге, вночі на Ваш білий фон сайту неможливо дивитися, аж в очі б'є.
По-третє, скорочувачі посилань завжди містять ip-сніфери, про що всі знають і стараються обходити такі посилання.
По-четверте, скорочені посилання більш небезпечні, хоча б тому, що так вважають і тому по них не ходять.
По-п'яте, щоб скоротити посилання, достатньо написати

<a href="http://google.com/">Google</a>

а в форумах є bb-коди
І по-шосте, скорочувачі посилань не мають ніякого відношення до маркетингу, вони мають відношення тільки до чорного SEO (спамінгу в соцмережах)

3

Re: Блоґ про інтернет-маркетинг

uaLoper,
Дякую за відгук. Навіть не знаю як відповісти. Напевне так: навряд щось із того, що ви зауважили, допоможе покращити мій блоґ.

Навзаєм можу порадити використовувати нічне світло (таке червоняве, я налаштував собі, щоб автоматично перемикалось на вінді та убунті коли споночіє), меншу яскравість. На крайняк є бравзерні розширення, які вмикають нічний режим на будь-якому сайті - користувався таким на Фаєрфоксі. Ще можна налаштувати читацькі режими з чорним/темним тлом (в мене так на мобільному Хромі).

Я сам люблю нічний режим, але для сайтів з лонґрідами радять таки біле тло. Той же Медіум не має нічного режиму. А хто ми такі, щоб сперечатися з передовиками?