Re: Росіяни почали наступ
Жахання.
О, ні, дякую. Українці в Україні мають чого жахатись. Зовсім не давно біля мене російські ракети вбили десяток людей.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Росіяни почали наступ
Сторінки Попередня 1 … 68 69 70 71 72 … 100 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Жахання.
О, ні, дякую. Українці в Україні мають чого жахатись. Зовсім не давно біля мене російські ракети вбили десяток людей.
Проте далі від міста краєвид сумнішав. У райцентрі Солоному привернув увагу туалет на автовокзалі. Збудований за совєтів він давно втратив дах і двері, стіни ще трималися, але натякали на неминучу катастрофу ближчим часом; влас-не, те, що від нього лишилося, складалося з кількох забарикадованих лайном ді-рок у підлозі. Жінки і чоловіки справляли природні потреби перед очима пасажи-рів і перехожих, яких, певно, важко було цим здивувати. «Наближення до Євро-пи» саме в цьому конкретному пункті чомусь не стоїть на порядку денному місцевої громади, можливо тому, що передбачає вкладання коштів.
біля мене російські ракети вбили десяток людей.
Родичка в межах одного кілометра від місця події розповіла в барвистих тонах...
Оце я розумію благополуччя, не те що у москалів:
Як сказала одна бабуся, вночі стає страшно через місцевих пияків. Вони почувають себе єдиною владою на селі. Зрештою, не безпідставно, бо іншої тут немає.
Я розраховував на влучні коментарі від Tarpan87 і не помилився в своїх очікуваннях.
Ну тут де я живу в прогнилих європах теж є пияк який пісяє де попало в центрі населеного пункту. Чи добре я розумію, що чим далі зі сходу на захід, тим більше це радше винятки ніж правило, чи в мене хибне враження?...
Ну тут де я живу в прогнилих європах теж є пияк який пісяє де попало в центрі населеного пункту.
Розрізняйте "теж є пияк" та "пияки єдина влада", а також "пияк пісяє в центрі населеного пункту" і "всі пісяють на очах у перехожих, бо іншої можливості попісяти нема".
А ще міг би розповісти про територіальні громади в прогнилих європах де є завод чи фабрика і наймають у великій кількості низькокваліфікованих "наших". Але не буду.
Ну тут де я живу в прогнилих європах теж є пияк який пісяє де попало в центрі населеного пункту.
А в центрі Сан-Франціско взагалі одні бомжі. Однак програмісти з України туди все їдуть і їдуть...
Це лише основи передачі даних. Нема сенсу передавати 2095200 px^2 (1440px*1455px, 215382 байтів) в зтиснутому форматі якщо всю інфо можна помістити в ~500 символів (~1000 байтів максимум) в не зтиснутому форматі.
Сумно.. В світі ще так багато людей, яким доводиться пояснювати такі прості речі. І найгірше - розуміти що я 1 з них. Іноді я теж роблю деякі речі не правильно, і доводиться вносити правки в свою модель.
До колекції "підлога країни", "електрохарчування", "пекельні борошна"
Мій провайдер банить livejournal як московитський ресурс. Що там?
Мій провайдер банить livejournal як московитський ресурс. Що там?
хотів зекономити декілька кілобайт на сервері replace, ну ок
Я дуже здивуюся, якщо "Врятовано-Преображенький собор" не українські медіабляді вигадали. Каток "пекельних борошнів" вже не зупинити, вони знайшли свою годівничку.