1

Тема: Курс з DevOps-практик в обмін на донати ЗСУ

Якщо комусь актуально чи цікаво - проєкт для тих, хто бажає опанувати професію DevOps-інженера та підтримати українське військо донатами на закупівлю амуніції та приладдя. Переходьте, знайомтесь, реєструйтесь. Початок занять нового потоку вже 28.10.2023.
Сайт: https://khmarochos.academy/

Подякували: flatliner1

2 Востаннє редагувалося Droid 77 (23.10.2023 22:04:29)

Re: Курс з DevOps-практик в обмін на донати ЗСУ

Курс цікавий.
Шкода тільки що не кожен може собі дозволити донати по 1 500 грн. щоденно.

Подякували: flatliner1

3 Востаннє редагувалося Tucha (24.10.2023 09:08:24)

Re: Курс з DevOps-практик в обмін на донати ЗСУ

Не щоденно.
Заняття проходять один раз на тиждень, щосуботи.
І 30$ по поточному курсу ще поки трохи більше 1100 грн, якщо не помиляюсь ;)

4

Re: Курс з DevOps-практик в обмін на донати ЗСУ

Привіт усім!

Хочу поділитися цікавою ініціативою для тих, хто бажає розвиватися у сфері DevOps і водночас підтримати українське військо. Орієнтовно 6 липня стартує п'ятий потік курсів DevOps-інженерії, організованих за принципом добровільних донатів. Усі зібрані кошти спрямовуються на потреби Сил оборони України. Викладач курсу — Володимир Мельник, технічний директор і співзасновник Tucha.

Навчання охоплює такі теми, як робота з Docker, Kubernetes, автоматизація CI/CD-процесів та багато іншого. Заняття проводяться щосуботи у форматі вебінарів і включають практичні завдання. Курс дійсно крутий. На сторінці фейсбуку є демолекція (https://www.facebook.com/khmarochos/pos … Uqem4rqcwl)

Курс безкоштовний для військовослужбовців та добровольців територіальної оборони, а всі інші слухачі вносять добровільні пожертви на рахунок фонду Демсокира від 50$ за лекцію.

Деталі та реєстрація за посиланням: https://khmarochos.academy/

Приєднуйтесь і запрошуйте друзів!

5

Re: Курс з DevOps-практик в обмін на донати ЗСУ

Програмісти не інженери, devops не інженери. Devops взагалі не повинно існувати бо воно не потрібне. Добровільні внески перестають бути такими, коли вони є обовʼязковими. Чому ціна вказана в доларах США а не в гривнях? І не донат а пожертування.

Подякували: Tucha1

6 Востаннє редагувалося Tucha (04.07.2024 09:49:50)

Re: Курс з DevOps-практик в обмін на донати ЗСУ

Дякую за Ваш коментар.

Зрозуміло, що DevOps не є традиційною інженерною дисципліною. Проте, це важливий напрямок у сучасному ІТ, який об'єднує розробку і операційні процеси для покращення ефективності роботи команд. Хоча DevOps може здаватися непотрібним для когось, багато компаній по всьому світу всеж бачать значні переваги від впровадження цієї методології. Серед переваг відмічають прискорення циклів розробки, підвищення якості продуктів та зменшення витрат. Тож тут суто особистий вибір.

Щодо обов'язковості донатів, то це є способом підтримки ініціативи на підтримку ЗСУ. 100% внесків спрямовуються на закупівлю необхідних для військових речей. Щомісяця ми публікуємо повні звіти. І звісно що курс безкоштовний для військовослужбовців та добровольців територіальної оборони.

Ціна вказана в доларах для врахування коливань курсу валют. Фонд приймає пожертвування в гривнях, але може приймати внески і в доларах.

7 Востаннє редагувалося Tucha (15.07.2024 14:25:34)

Re: Курс з DevOps-практик в обмін на донати ЗСУ

Набір слухачів до п’ятої групи з DevOps-практик за донати війську продовжено, щоб якомога більше слухачів могли приєднатися до курсу! ????
Знайомтесь з докладною програмою та відгуками від учасників попередніх потоків: https://khmarochos.academy.
Ініціатива «Навчайся за донат» — це можливість регулярно підтримувати військо та навчатися DevOps-інженерії. На курсі ви отримаєте 100% практичних знань і навичок, які можна застосовувати в роботі над реальними проєктами ще під час навчання. Внески за кожну лекцію переказуються одразу на рахунок фонду ГО Демократична Сокира. Чим більше учасників приєднаються, тим більше коштів зберемо для наших захисників!
Старт занять — серпень. Заповніть анкету, щоб приєднатися: https://jump.khmarochos.academy/sign-up.
Не втрачайте нагоду опанувати такі інструменти, як Docker, Kubernetes, Helm, GitLab, Ansible та багато інших. І головне — регулярно підтримувати Сили оборони України своїми внесками на електроніку, амуніцію, медикаменти та інше важливе приладдя!