Re: Пропозиція щодо нових розділів
P.Y.,
Є розділ http://replace.org.ua/forum/31/
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Обговорення → Організація роботи форуму → Пропозиція щодо нових розділів
Сторінки Попередня 1 2 3 4 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
P.Y.,
Є розділ http://replace.org.ua/forum/31/
Отже, потрібний мені розділ таки існує...
Утім, ІМНО, має сенс відокремити алгоритми й структури даних від інструментів розробки та інших технологій: перше стосується семантики програм (що має роботи мій код?), друге — засобів виробництва цього коду. Фактично, єдина спільна точка дотику між ними — мови програмування, для яких, проте, відведено окремі розділи.
Дивуюся, як то ще досі немає розділу про криптовалюти та й блокчейн взагалі. Тож пропоную такий розділ додати, так як зараз тема криптогрошей як ніколи актуальна. Я навіть можу бути самовисуванцем і слідкувати за цією темою
Знайдіть всі теми про криптовалюти щоб в новий розділ перенести.
Маю пропозицію: розділ "Продати&Придбати&Обміняти&Подарувати" : розділ де зможемо позбуватися непотрібних речей та купувати потрібні. Для безпеки можна його приховати від відвідувачів з репутацією нижче 100.
Дуже хороша ідея. До того ж я думаю що завдяки такому розділу активність і кількість користувачів на форумі зросте.
В цілому підтримую. Головне - вчасно видалити, коли вони заваляться.
тут увесь форум треба з нуля перебудовувати, бо таке враження, що його для фдудерастів зроблено, а не для програмістів.
Погоджуюсь, хотілось би, звісно, більшої інтерактивності та функціоналу від форуму.
leofun01 написав:Пропоную розділити "C/C++" на 2 окремі гілки : "C" і "C++".
Або залишити "C/C++" і в ньому створити підрозділи : "C" і "C++".Краще розділити на два окремих.
Усе одно плутатимуть, що лише додасть модераторам роботи (власне, це їм і існуючий розділ пересортовувати доведеться, якщо ділити на два окремі). Також не слід забувати про код на С++, написаний (частково чи повністю) в С-подібному стилі (що вважається моветоном, але компілятор таке підтримує), теми, де згадуються обидві мови, і т.п.
Пропоную розділити "C/C++" на 2 окремі гілки : "C" і "C++".
Або залишити "C/C++" і в ньому створити підрозділи : "C" і "C++".
це не потрiбно. Нема стiльки контенту на обидва роздiли.
тут увесь форум треба з нуля перебудовувати, бо таке враження, що його для фдудерастів зроблено, а не для програмістів.
Чисто не там де прибирають, а там де не смiтять. Ото не флуди i все буде добре.
Усе одно плутатимуть, що лише додасть модераторам роботи (власне, це їм і існуючий розділ пересортовувати доведеться, якщо ділити на два окремі).
За модераторів не хвилюйтесь, цю роботу я візьму на себе.
Також не слід забувати про код на С++, написаний (частково чи повністю) в С-подібному стилі (що вважається моветоном, але компілятор таке підтримує), теми, де згадуються обидві мови, і т.п.
Такі теми будуть в C++.
leofun01 написав:Пропоную розділити "C/C++" на 2 окремі гілки : "C" і "C++".
це не потрiбно. Нема стiльки контенту на обидва роздiли.
Зразу видно, що ви туди навіть не заглядали.
це не потрiбно
Це потрібно для правильного розподілу мов та відповідно тем, що їх стосуються. Це, взагалі, з самого початку було неправильно, створювати єдиний розділ для двох різних мов. С - не є ні над-, ні підмножиною С++. Давайте тоді сюди ще добавимо C#? А що, в нього в назві теж є C.
С# не передбачає можливості компіляції програм, ідентичних написаним на С. У випадку С++, одностороння сумісність з сішним кодом була задумана від самого початку — сішний код (з деякими обмеженнями) може оброблятись як валідний код на С++.
С# не передбачає можливості компіляції програм, ідентичних написаним на С.
Абсолютно ні про що не говорить.
У випадку С++, одностороння сумісність з сішним кодом була задумана від самого початку
І?
сішний код (з деякими обмеженнями) може оброблятись як валідний код на С++
Будь-який код, який написаний на С++, є лише кодом на С++, не на С, не на Пітоні і не на Джаві.
У випадку С++, одностороння сумісність з сішним кодом була задумана від самого початку
Ось задумався про що ви сказали.. Що ви маєте на увазі під сумісністю? Яка сумісність? API сумісність? ABI сумісність? То в загальному випадку такого немає.
Чи ви про синтаксичну/семантичну сумісність?
То такої сумісності між цими мовами в загальному випадку теж немає. Кількість несумісностей в напрямку від С до С++ досить велика, навіть якщо розглядати тільки "класичні" стандартні версії мов. А вже в сучасному С(С99, С11) таких несумісностей ще більше.
Приклади не наводитиму, в інтернеті їх і так повно.
До речі, про Python. Як відомо, python2 та python3 несумісні на рівні синтаксису (так, існує можливість написання сумісного коду, але в загальному випадку код для 2-го пітона (без додаткових засобів, спеціально для цього введених у пізні версії python2) несумісний з 3-ім). Тобто, python2 є підмножиною python3, можливо, навіть в меншій мірі, ніж С є підмножиною С++. Хоч, безумовно, С++ і відрізняється від С більш радикально.