Re: Тема для розмов
Як гарно в дамбасян гречка з гумконвоїв вибухнула - любо глянуть:
......
за гречку не видно темно,.... але в кінці переглянув інтервю Скрябіна !!!
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 136 137 138 139 140 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Як гарно в дамбасян гречка з гумконвоїв вибухнула - любо глянуть:
......
за гречку не видно темно,.... але в кінці переглянув інтервю Скрябіна !!!
P.Y. написав:Кому потрібні відривні календарі в епоху комп'ютерів і мобільних телефонів?
вони ж такі няшні :3
А ми їх за це рвемо
Cyan написав:P.Y. написав:Кому потрібні відривні календарі в епоху комп'ютерів і мобільних телефонів?
вони ж такі няшні :3
А ми їх за це рвемо
а я ще й спалювала
Два місяці, кожен день поспіль, у вільний час - грав по 3 рази у 2048. І тільки сьогодні я досяг своєї мети - зібрав 4096, з першого разу!!!
Бібера мені в брати, який же я радий)))
а я ще й спалювала
Зрозуміло - конспірація, шифроблокнот і таке ін.
На Дніпропетровщині шахтарі вирішили попаритися в лазні з гранатою: двоє загиблих, один в реанімації
Таким треба премію Дарвіна давати
а я ще й спалювала
Зрозуміло - конспірація, шифроблокнот і таке ін.
все значно простіше: каприз малої дитини
because I could
Два місяці, кожен день поспіль, у вільний час - грав по 3 рази у 2048. І тільки сьогодні я досяг своєї мети - зібрав 4096, з першого разу!!!
▼Прихований текстБібера мені в брати, який же я радий)))
Я на це дивлюся з іншого боку і зробив висновок: "якщо довго мучитися, що небудь та вийде". Навіть не прикладаючи зусиль, якщо просто щось настирно і не дуже мізкуючи робити, то бажаний вихлоп вийде обов'язково, довго, але вийде. У кожного є шанси, але не всі настирні. І так в усіх сферах нашої буденності. Отакий дзен, розумники алгоритмічні
11-гранний кубик-рубик за такою схемо складіть
чекаю на результат через 10 років
Ви недооцінюєте комбінаторику. За 10 років ви не дочекаєтесь навіть шестигранного.
Cyan написав:11-гранний кубик-рубик за такою схемо складіть
чекаю на результат через 10 роківВи недооцінюєте комбінаторику. За 10 років ви не дочекаєтесь навіть шестигранного.
людський фактор: при всій заповзятливості сумніваюсь, що за 10 років він все ще намагатиметься його скласти "в лоб"
quez написав:Cyan написав:11-гранний кубик-рубик за такою схемо складіть
чекаю на результат через 10 роківВи недооцінюєте комбінаторику. За 10 років ви не дочекаєтесь навіть шестигранного.
людський фактор: при всій заповзятливості сумніваюсь, що за 10 років він все ще намагатиметься його скласти "в лоб"
Але ж він не "розумник алгоритмічний", він не буде робити висновків.
У кожного є шанси, але не всі настирні.
Мені здається, що Cyan політкоректоно вам каже - "Ви найслабша ланка у нашому кублі"
Але ж він не "розумник алгоритмічний", він не буде робити висновків.
це його проблеми
quez написав:Але ж він не "розумник алгоритмічний", він не буде робити висновків.
це його проблеми
І ваші, якщо поставите на те, що він таким чином щось збере
Cyan написав:quez написав:Але ж він не "розумник алгоритмічний", він не буде робити висновків.
це його проблеми
І ваші, якщо поставите на те, що він таким чином щось збере
невже незрозуміло, що я на це ніколи не поставлю?
Ви навіть мислите алгоритмами. Я навмисно вказав - "І так в усіх сферах нашої буденності.", тобто я жартуючи приставив свій fail до можливих помилок у житті, так би мовити "перехитрив усіх". Так як життя штука незрозуміла, і в ній може відбуватися що завгодно, то ті вислови мають право на існування. І це зовсім не значить, що я буду писати crysis на ассемблері та малювати його в пейнті.
Капець, складні люди.