Re: Тема для розмов
особисто я просто бесідую
я думала ми просто сперечаємось
без коментарів.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 139 140 141 142 143 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
особисто я просто бесідую
я думала ми просто сперечаємось
без коментарів.
Cyan написав:особисто я просто бесідую
Cyan написав:я думала ми просто сперечаємось
без коментарів.
бесідую я про те, як мої повідомлення загнали вас у кути
сперечаюсь про дискримінацію жінок
у нас було кілька потоків діалогу, тому все логічно
що ж поробиш, коли люди неправильно сприймають мої повідомлення...
А на яку рекламу вони пародію робили? це я про скайп.
Я теж спочатку подумав пародія, оригіналу не знайшов, може це він і є?
Я так думаю на оце.
https://www.youtube.com/watch?v=O2jpCOCY1jg
Хто не в курсі, то Порошенко планує перемкнути режим України з цивільного у мілітарі, а це загрожує вимкненням Інтернету і навіть мобільного зв'язку. Щодо останнього то там можливі інші види обмежень з використання, а ось щодо Інтернету інших варіантів обмеження не передбачили. Когось це хвилює?
Хай вимикають, може хоч тоді в реальний світ повернусь.
Хто не в курсі, то Порошенко планує перемкнути режим України з цивільного у мілітарі, а це загрожує вимкненням Інтернету і навіть мобільного зв'язку. Щодо останнього то там можливі інші види обмежень з використання, а ось щодо Інтернету інших варіантів обмеження не передбачили. Когось це хвилює?
Мене хвилює, ще коли перший раз стукнуло, але практика показала що всім пофіг.
upd: Отут ще трохи обговорення на цю тему.
Мене це хвилює і всіх хто ним користується. Для чого вимикати Мережу в мене в голові не вкладається. Шпійони й так передадуть що потрібно і куди потрібно. Краще б цей Порошенко валив куди подалі з трону президента. Купа програмістів тупо залишиться без роботи. А супутниковий Інтернет? Воювати можна й без такої фігні як вимкнення Інтернету.
Оце хтось би був повним ідіотом, зробити так щоб люди вийшли з інтернету і пішли на вулиці. Може бути владі бо-бо
Мене це хвилює і всіх хто ним користується. Для чого вимикати Мережу в мене в голові не вкладається. Шпійони й так передадуть що потрібно і куди потрібно. Краще б цей Порошенко валив куди подалі з трону президента. Купа програмістів тупо залишиться без роботи. А супутниковий Інтернет? Воювати можна й без такої фігні як вимкнення Інтернету.
Весь вимкнуть, супутниковий так само під контролем. Тому вимкнуть весь.
Шпійона легше виявити, коли він єдиний передає дані чи має зв'язок.
Ніхто нікуди не піде. Гадаю зрадникаам у владі до цього всього не буде ніякого діла.
http://censor.net.ua/news/324333/rada_v … vychayinom
Верховная Рада ввела уголовную ответственность сроком от 2 до 5 лет за уклонение от прохождения службы гражданской защиты в особый период, в условиях чрезвычайного положения и в случае проведения гражданской мобилизации.
Що це взагалі означає? Що таке служба "гражданской защиты" і "особый период"?
http://censor.net.ua/news/324333/rada_v … vychayinom
Верховная Рада ввела уголовную ответственность сроком от 2 до 5 лет за уклонение от прохождения службы гражданской защиты в особый период, в условиях чрезвычайного положения и в случае проведения гражданской мобилизации.
Що це взагалі означає? Що таке служба "гражданской защиты" і "особый период"?
Це означає, що потрібно знайти нормальне джерело і там прочитати.