Re: Тема для розмов
TRYCUKI_V_KROVI написав:Там же думати взагалі не треба, дали тобі ту каритнку сайту, а ти береш і ото верстаєш, як робот якийсь. Взагалі погано та нецікаво.
ну-ну)
дайте вгадаю, вам подобається верстати і ви образились?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 4 5 6 7 8 … 720 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
TRYCUKI_V_KROVI написав:Там же думати взагалі не треба, дали тобі ту каритнку сайту, а ти береш і ото верстаєш, як робот якийсь. Взагалі погано та нецікаво.
ну-ну)
але самі кнопки це не як якісь об'єкти, а як щось інше, ми не можемо звернутись до кнопки і отримати її місцеположення, там треба якось зберігати координати кнопки і постійно перевіряти, якщо щур над кнопкою, то там ми її якось підсвічуємо, ну таке...
В тому і цимес ХТМЛ5, що воно за тебе робить дурну роботу, тобто часу витрачаєш менше, а отже і шекеля більше. З тією ж підсвіткою так воно і є.
miroslav.chandler написав:TRYCUKI_V_KROVI написав:Там же думати взагалі не треба, дали тобі ту каритнку сайту, а ти береш і ото верстаєш, як робот якийсь. Взагалі погано та нецікаво.
ну-ну)
я до фронтенда немаю ніякого відношення, але це зовсім не робота для "роботів".
зробити так, шоб все коректно працювало, в різних браузерах, на різних екранах - дійсно не легко.
От С/C++/C# і т.д. - це ТРУ, а HTML фууу.
Та, мені ближче консолька, демони, мінімал-сінтінтерфейс... Але ті, для кого я зараз пишу софт, полюбляють кнопки "100 в 1", а оскільки гуй на С++ не шибко швидко й динамічно пишеться, то веб-апп стає зручною альтернативою (у комплекті з Пітоном).
З.І: А хтмл5 використовувати не виходить, бо навколо мене недоксплорери 8, які не розуміють багатьох файних цукерок.
але самі кнопки це не як якісь об'єкти, а як щось інше, ми не можемо звернутись до кнопки і отримати її місцеположення, там треба якось зберігати координати кнопки і постійно перевіряти, якщо щур над кнопкою, то там ми її якось підсвічуємо, ну таке...
В тому і цимес ХТМЛ5, що воно за тебе робить дурну роботу, тобто часу витрачаєш менше, а отже і шекеля більше. З тією ж підсвіткою так воно і є.
та ви ж не запихнете той HTML в ігровий рушій, коду котрого ви не маєте
Не хвакт, бо я колись і в трояна ХТМЛ5 запхав. Бо набридло мені форматувати повідомлення з пропозицією скинути гроші на телефон/рахунок. Я думаю, що гаджет з підтримкою HTML існує або легко створюється для будь-якого ігрового рушія.
Не хвакт, бо я колись і в трояна ХТМЛ5 запхав. Бо набридло мені форматувати повідомлення з пропозицією скинути гроші на телефон/рахунок. Я думаю, що гаджет з підтримкою HTML існує або легко створюється для будь-якого ігрового рушія.
Зрозуміло.
бгг, а CSS3 такий цікавий, виявляється. Oт дізнався про тінь, та зробив гарнюнє обведення :3
Тільки розмиття чомусь не робить
upd: ааа ні, все окей, просто я забув "px" поставити хД
дивіться на мою чудову підсвітку!!! хахахах!!
i'm sexy and i know it
Пліс ріід май мессадже.
Може хтось в курсі, де в неті можна знайти однодумців по досить специфічних напрямках ?
Мається на увазі, якісь форуми, сайти і тд тп.
Може хтось в курсі, де в неті можна знайти однодумців по досить специфічних напрямках ?
В вікіпедії про майже кожен специфічний напрямок хтось щось писав...
Hanter написав:Може хтось в курсі, де в неті можна знайти однодумців по досить специфічних напрямках ?
Мається на увазі, якісь форуми, сайти і тд тп.В вікіпедії про майже кожен специфічний напрямок хтось щось писав...
Щось нічого я толкового не знайшов там.
bunyk написав:Hanter написав:Може хтось в курсі, де в неті можна знайти однодумців по досить специфічних напрямках ?
Мається на увазі, якісь форуми, сайти і тд тп.В вікіпедії про майже кожен специфічний напрямок хтось щось писав...
шо шукаєш?
Пліс ріід май мессадже.
сайт-злодій Там купа тематичних таких собі форумів, але там всі на рос. мові розмовляють, а ще присутні матюки.
Hanter написав:bunyk написав:В вікіпедії про майже кожен специфічний напрямок хтось щось писав...
шо шукаєш?
щось збочене, майбуть...
TRYCUKI_V_KROVI написав:miroslav.chandler написав:шо шукаєш?
щось збочене, майбуть...
трусіля в крові?
всем ожеб уть.
Формочку купив, в формі розочки ^^ але не тому що я полюбляю розочки, просто вони самі дешеві, 25грн. З силікону.
upd: ну не в формі розочки, там нічо нема, вона пуста, а форма форми схожа на розочку
2TRYCUKI_V_KROVI поміняйте аватарку а то у вас нік збочений + аватарка ще збочена. + ви пишете по 2 повідомлення підряд і виходить що форум збочений!!
2TRYCUKI_V_KROVI поміняйте аватарку а то у вас нік збочений + аватарка ще збочена. + ви пишете по 2 повідомлення підряд і виходить що форум збочений!!
Немовби щось погане...