Нещодавно (1-2 години тому) випадково знайшов цю тему і вирішив (так як я на форумі вже більше року, але до цього рідко сидів) також представитись).
Тому Добрий день (на даний момент в мене ніч, але слово "день" в будь-який момент доби сприймається як привітання). Перечитавши деякі повідомлення я зробив для себе певні висновки щодо представленої інформації, тому далі буде багато тексту (спробуюсь якось це відділити для кращого читання).
Ім'я: Олег;
Псевдонім: Закріпився за мною ще з 10 років - Logans;
Вік: 17 років;
Проживання: Мешкаю в м. Хмельницькому (село, міського типу, що знаходиться поблизу Вінниці);
Освіта: Навчався в Хмельницькому Ліцеї №17, зараз навчаюсь в ХПК (Хмельницькому Політехнічному Коледжі) на відділенні "Розробка Програмного Забезпечення", від недавна начаюсь на 3-му курсі;
Про себе: Ще в школі (т.к. школа з математичним ухиленням) почав цікавитись математикою, вступив на Фізико-Математичний профіль. Після закінчення 9-ти класів, вирішив, що, все-таки, потрібно йти в коледж, тому що в школі з програмування тебе нічому не навчать.
Маю досить однотипні музичні погляди, а саме, обожнюю слухати Rock-пісні, особливо Classic Rock, останнім часом почав слухати Український Рок (Мотор'Ролла (доречі Хмельницька група), Фліт, Тартак).
Мене сміливо можна назвати кіноманом, я не представляю собі дня без перегляду фільму, або чергової серії серіалу.
З гордістю можу сказати, що Топ 250 фільмів КіноПошуку я переглянув (деякі не по одному разу), але це лише мала частина зі всіх мною переглянутих.
Щодо серіалів, то важко назвати (сучасні, популярні серіали), які я не переглянув, (оминаю третьою дорогою серіли звязані з дівочими вампірами/проблемами і подібною фігнею);
Програмування: Щодо програмування то тут мало того, що когось здивує. В 8-ому класі почав вивчати Pascal (т.я. чув лише про нього). В 9-ому класі почав тісно вивчати середовище Delphi, цікавився Html. Вже з 1-го курсу, за програмою, почав Basic, далі було все однозначно (Pascal, середовище Delphi). Зараз почав вивчати С/С++ (за програмою та дещо самостійно), почав шукати документації по Java, JavaScript, Python, BrainFuck, почав детальніше знайомитися з програмуванням під Android, але зазнав краху ще під час налаштування середовища (в найблищі часи повернусь до цього питання знову). Тісніше звязую себе з Visual Studio та програмуванням на С++;
Натрапив на форум: Перше знайомство з форумом в мене відбулося, коли я шукав документацію до чергової лабораторної роботи, яку я не зрозумів. Не пам'ятаю, чи знайшов я відповідь на питання, але форум я запам'ятав. Трохи посидівши тут, я забув за нього, далі сессія/літо/робота. Десь під кінець літа знову згадав про цей ресурс, от і активізувався) Останнім часом сижу лише тут слухаючи музику в Vk;
Операційні системи: Напротязі всього часу роботи з комп'ютером, працював виключно з Windows. Але вже близько двох років намагаюсь вивчати Linux-подібні системи, зокрема зупинився на Ubuntu.
Дякую за увагу.
P.S. Взагалі я не люблю багато говорити на людях, але говорити і писати це не одне і теж, тому виклався на повну, вибачаюсь за настільки велике повідомлення