101

Re: Знайомимось!

Привіт! Мене звати Віталій. Мені 15 років(напевно наймолодший =)) на цьому форумі). Живу у Хмельницькому. Закінчив 9 клас у школі та вступив в ліцей на математичний профіль. Програмуванням захопився минулого року. Відвідував та буду відвідувати курси з програмування. Знаю основи Паскаля,  деколи(якщо є якась цікава ідея) пишу програми на Delphi. Зараз налаштований на навчання в ліцеї. Хочу поступити в КПІ на ФІОТ. Слухаю музику Imagine Dragons та інших. Улюблені фільми: "Бойцовский клуб", "Карты, деньги, два ствола", "Социальная сеть"...і багато ще...Знайшов цей форум в Google.

Подякували: Replace2

102 Востаннє редагувалося monoxrom (02.08.2013 21:12:45)

Re: Знайомимось!

Хех, не бачив цієї теми раніше..
Ну що ж, я уже напевне дід по мірках цього форуму, як бачив на перших сторінках...
Мене звати Олесь, 26 років, живу в Івано-Франківську, закінчив один коледж, де трохи віддалено щось розказували про програмування. Воно мене колись і цікавило але потім перестало. Зате мене зацікавили старі комп'ютери, які я колекціоную і моя колекція (брендової техніки) якщо не найбільша в Україні то я десь в трійці лідерів) Планую відкриття комп'ютерного музею, і це можна зробити але дивлячись на нашу країну і особливо людей мені чомусь нічого не хочеться...
Працюю у комп'ютерній фірмі, у сервісі, ремонтую все до чого руки доходять, але в основному комп'ютери) Місце гарне тим що через мене проходить дуже багато людей (так як фірма велика і працює не один рік) А я усіх розпитую на рахунок комп'ютерних раритетів. У вільний час займаюся тим що прочісую різні аукціони, дошки оголошень і форуми в пошуках чогось цікавого. Бо конкуренти не сплять і я вам скажу що колекціонери з росії вигрібають у нас тут багато всякого заліза :( Ще маю гірський велосипед але немаю де жити, по документах бомж ))))

103

Re: Знайомимось!

і я вам скажу що колекціонери з росії вигрібають у нас тут багато всякого заліза :(

Може почати випускати те залізо?)) Технології 30 річної давнини, екземпляри для зворотньої інженерії маємо, попит стабільний, знавець ринку є)))

104

Re: Знайомимось!

Очі.завидющі
Ні не зробимо... багато компютерів збиралося в Білорусії і Росії, чіпи взагалі з цілого союзу. Таке уже ніхто не буде робити і не збере (а ще врахровуючи дорогоцінні метали).
Якщо старі картини чи якісь там речі, їх можна зробити новими і все буде виглядати так само, а якусь техніку і особливо компютери зробити нереально, цим вони і цінні для мене.

105

Re: Знайомимось!

По-перше чіпи можна перемаркувати, бо багато радянських чіпів є лише копією американських - 7400 серія хоча б. Стосовно дорогоцінних металів - треба лише перемаркувати сучасні мікрухи більшої інтеграції і питання дорогоцінних металів там відпаде. Або взагалі муляж плати зробити, а в чіп "процесора" запхати більшість функцій. Скажіть, яке радянське одоробло коштує нормальні гроші?

106 Востаннє редагувалося monoxrom (02.08.2013 22:20:59)

Re: Знайомимось!

Ахахаха замінити мікросхеми то буде не то) не кошерно))) та і цілі плати як зробити і розпаяти по людськи зі всіма деталями? Репліки деяких старих компютерів існують, але то вже не те. Любими колекціонерами ціняться тільки оригінальні речі, ті ж таки картини, цінні лише ориганіли, а підробки то вже не то і вони не цінні))) А виробництво корпусів, а оригінальні кіноскопні монітори? Тепер уже таке ніхто не буде робити і навіть якщо компютер купить 100 чоловік то ніхто для них не буде будувати завод з таким повним циклом виготовлення. А переінакшувати станки які вдень клепають тисячі інших деталей також ніхто не буде бо це економічно ніяк не вигідно.

Щодо "доробал" то були такі речі, наприклад шафи СМ-3 СМ-4.. Це така річ що зранку розбираєш, а вечером купуєш машину..Але такого зараз вже майже не лишилося... Є якісь одиниці в невідомому стані по різних заводах. Це на пальцях одної руки порахувати.. В стандартних домашніх компютерах типу спектрум (коли весь комп в клавіатурі) дорогоцінних металів приблизно на доларів 10-20 або ще менше. В персоналках, таких шо типу нормальний системник стоїть на столі то може бути і до 200 доларів тільки металолом. Але це треба дивитися на конкретні екземпляри всередині, тому що все було по різному у різні роки і в різних виконаннях компютерів. У мене є раритетний компютер, який ніхто навіть не знає що це таке, там назва дуже дика якась закодована і якесь спец виконання. Компютера такого нівкого немає, він радянський, дуже великий, одному не підняти. І що з того якщо по металах там якраз майже нічого немає) просто копійки вартість. Виготовлення десь 89-й рік, тоді вже все летіло до дупи, золота ніхто не виділяв тому деталі робили без нього з іншими сплавами але ніфіга не цінними) Так що сам компютер нічого так річ, цінна, а як металолом то простіше пару опалювальних батарей здати) більше буде)

Більшість техніки пропала у 90-х роках, коли у "аборигенів" скуповували все за безцінь (а тоді навіть прості метали були значно дешевші ніж тепер) Так що ми втратили величезний шмат історії.
Просто колись було як, я маю на увазі радянські комп'ютери, продавалися але тільки домашні, прості такі. А професійні (системники такі як зараз) і всякі типу мейнфрейми (сервери) то поставлялися тільки на заводи і у всякі організації, прості люди навіть якби ціле життя збирав гроші то таке ніде не купиш. І от ці комп'ютери у 90-х роках почали курочити робітники самих заводів, або утилізовували нові власники з метою наживи.. До нас швидко потрапляли ІВМ ПЦ, потім пішов віндовс 95 і всі ці старі відчизняні гроби стали взагалі просто нідочого, тому їх курочили нещадно :( У заграничній техніці яка б вона стара небула, металів у тисячі раз менше ніж у радянських компютерах.

До-речі розшукую компютери електроніка-85, іскра 226, іскра 1256, двк-2, двк-3 (останній у мене є але ще не знаю чи запрацює)

І ще відео згадав що є, в тему (дуже страшне насправді :(((((((( )
http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?s … mp;lang=ru
Тільки у кінці відео забули додати, щоб вийшло так багато всього як вони кажуть треба переробляти компютери вагонами і тисячами. Щоб в окремих системниках всього дуже і дуже мало (2-3 бакса)
Якщо взяти кислоти то на них треба буде потратити більше грошей ніж толку з плат компютера)

Подякували: Очі.завидющі1

107 Востаннє редагувалося elektryk (11.08.2013 11:29:45)

Re: Знайомимось!

Мене звати Анатолій, для більшості форумчам Іванович, бо мені 53 роки. Мешкаю в Харкові. Працюю електриком в пивному ресторані "Старгород". Нещодавно його показали в новинах по всіх українських каналах. В ньому міліціонери побили суддю.
Був ярий русофіл. Та останнім часом став страшно націоналісніти. Скоро взагалі бандеріти почну.
З молоду сів не в свої сани. За що й розплачуюсь.
Слухаю Тимура Шаова. Читаю... Чукча не читач, чукча - письменник. Тому трохи писав публіцистики. Але вже давно не публікувався.

108

Re: Знайомимось!

elektryk, покажи свій код

109

Re: Знайомимось!

Singularity написав:

elektryk, покажи свій код

Що мається на увазі??

110

Re: Знайомимось!

elektryk написав:
Singularity написав:

elektryk, покажи свій код

Що мається на увазі??

ты ж на форумі програмістів. Тут всі уміють прогрмавати

111

Re: Знайомимось!

Singularity написав:

elektryk, покажи свій код...ты ж на форумі програмістів.

А чому москальське тыкання??

Подякували: miroslav.chandler, HetmanNet2

112

Re: Знайомимось!

Singularity написав:
elektryk написав:
Singularity написав:

elektryk, покажи свій код

Що мається на увазі??

ты ж на форумі програмістів. Тут всі уміють прогрмавати

а ти думаєш, шо торнадо не для вебу. тоді чому тебе не забанили?

113

Re: Знайомимось!

Може не будемо один одного ображати і офтопити. Тут тема для бажаючих представитись, а не закидати один одного помідорами. :)

Подякували: Chemist-i2

114

Re: Знайомимось!

Ось на цю iграшку я пiдсiв: King's Bounty 2

115

Re: Знайомимось!

Привіт. Мене звати Максим, 23 роки, я з Хмельницької обл. навчався в РДГУ, на спеціальності прикладна математика. Раніше писав на Delphi (лабораторні роботи), також вивчав C#, C/C++, PHP, HTML,CSS,Java Script. Знайомий з MS SQL Server, MySQL. Зараз вивчаю/займаюсь web-програмуванням на PHP, хочу повчити ASP.NET. Використовував також OpenGL на Delphi для курсової роботи. Слухай рок-музику. Ваший форум знайшов випадково, шукав зовсім іншу інформацію

116

Re: Знайомимось!

А я Микола дупа гола сіді дома нє гуляй. Здоров.

Подякували: Очі.завидющі, DOP, Cyan, Chemist-i4

117

Re: Знайомимось!

Всім привіт
Мене звати Міша.
Мені 23, і я програміст =).
Освіта: вища, закінчив НУ "ЛП"(львівська політехніка), за напрямом "системна інженерія".
Працюю: С/С++ програмістом, займаюсь розробленням САПР під AutoCAD, а також розробкою ПЗ під QT. Нещодавно почав працювати з C# .NET.
ОС: дома - Ubuntu, робота Visual Studio - хоча це не ОС, але мені вже починає здаватись що так і є :D
У вільний час займаюсь розробкою сайту php, html, css и т.д.
Про форум дізнався із обговорення http://replace.org.ua/topic/1359/, оскільки допомагаю цьому проекту.

118

Re: Знайомимось!

Привіт
Ім'я: Володя
Вік: 17
Навчаюся у Львівському технічному коледжі "Львівська політехніка" на факультеті: "Обслуговування інтегрованих інтелектуальних систем"
За натурою бидлокодер.
Цікавлюсь ОС заснованих на ядрі Linux.
Деколи наступаю на граблі там де їх не може бути).
В основному пишу бидлокод на С рідше на С++. Трішки знаю Pascal, Python, Perl. Знаю asm на рівні Hello, World! без ОС.

119

Re: Знайомимось!

Привіт всім!
Мене звуть Ярославом.
На разі студент Авіаційного університету. Уже маю диплом електромеханіка. Здобуваю освіту інженера із обслуговування автоматизованих систем.
Оця моя майбутня спеціальність передбачає і програмування також, але за комп'ютером я із самого дитинства. Тож мене це цікавить.
Приємно, що такий форум з'явився. Приємні люди.

120

Re: Знайомимось!

Хех))) Теплий, "ламповий" форум))) Давно не ходив по таких)))
Сам зараз "джуніком" в рівненському СофтСерві вже рік. Профіль ASP.NET MVCx / Javascript
А ще ніяк не дойдуть руки до мікроконтролерів. Знання є, а на паяльник часу ніяк не викрою...

Подякували: Replace1