1

Тема: Пропозиція роботи провідного розробника проекту DEFI

Болгарська аутсорсингова компанія шукає провідного розробника або команду розробників із провідним розробником для роботи над новим проектом DEFI (конструкція та план проекту вже створені, і йому потрібні лише зміни та покращення специфікацій). Досвід роботи в DEFI, розуміння блокчейну, токенів ERC-20 і віртуальної машини Ethereum є важливим, але ми розглянемо людей з досвідом роботи в подібних проектах і новачків у DEFI.

Необхідні мови: C++, Python, JavaScript та Solidity (як мінімум знання іншої мови також буде перевагою).

Потрібний переїзд до Болгарії на мінімальну тривалість проекту до дати запуску (ми будемо раді, якщо ви також захочете переїхати зі своєю родиною, якщо вона у вас є). Після того, як ви можете залишитися в Болгарії або повернутися на батьківщину.

Винагорода велика і включає всі витрати, житло, харчування та оплачені проїзд, щедрий пакет оплати та значний відсоток прибутку, якщо проект буде успішним.

Усі роботи будуть перевірені незалежною компанією та суворими термінами. Вся робота контролюється та виконується тільки на території компанії та суворо конфіденційна, включаючи анонімність розробників.

Терміни проекту запускаються протягом 2 місяців від початку, а повний аудит – протягом наступних двох місяців. Перший прибуток виплачується протягом 6 місяців, коли проект перейде на етап 2 – покращення та подальший розвиток.

Лише кандидати з відмінними навичками спілкування та програмування. Англійська мова також є бажаною, але не обов’язковою. Перед поданням пропозицій щодо працевлаштування буде проведено повну перевірку.

Будь ласка, подайте заявку з повним резюме, портфоліо проектів та мотиваційним листом за адресою: defibg@pm.me або за додатковою інформацією ви можете надіслати повідомлення на Signal: +31635259145

Подякували: leofun011

2

Re: Пропозиція роботи провідного розробника проекту DEFI

Чому контактний телефон не Болгарський?

3

Re: Пропозиція роботи провідного розробника проекту DEFI

Hi, Because at this stage we would like to keep the direct contacts of the company anonymous until we decide on suitable candidates. This is just a virtual number. It's only so that you can find us on Signal.

4

Re: Пропозиція роботи провідного розробника проекту DEFI

Привіт, тому що на цьому етапі ми хотіли б зберегти анонімні прямі контакти компанії, доки не визначимося з підходящими кандидатами. Це лише віртуальне число. Це лише для того, щоб ви могли знайти нас на Signal.

Подякували: 0xDADA11C71