Re: Тема для розмов
Повірте, ваші грошики вирішать будь яку проблему там.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 394 395 396 397 398 … 721 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
FakiNyan написав:просто попереджаю, що вам скоро й лінух захочеться на щось замінювати
І що далі, якщо захочеться?
може краще ну їх, ці компукхтіри? програміста з вас не вийшло, з віндовс у вас проблеми... Може краще на завод гайки крутить?
VTrim написав:FakiNyan написав:просто попереджаю, що вам скоро й лінух захочеться на щось замінювати
І що далі, якщо захочеться?
може краще ну їх, ці компукхтіри? програміста з вас не вийшло, з віндовс у вас проблеми... Може краще на завод гайки крутить?
Не бачу нічого поганого у фізичній праці, та такій праці, що згодом пригодиться у житті.
Тоді є шанс не стати безхребетним овочем, накшталт вас.
FakiNyan написав:VTrim написав:І що далі, якщо захочеться?
Не бачу нічого поганого у фізичній праці, та такій праці, що згодом пригодиться у житті.
Тоді є шанс не стати безхребетним овочем, накшталт вас.
ну то чекаємо на звіт з першого робочого дня на заводі, нехай щастить!
А ви коли станете програмістом, теж відпишіть. Я у вас вірю.
Звідки мені знати, що є в вашому розумінні "програміст"
сподіваюсь, не пехопе-макакій? бо це було б занадто смішно
Жабаскрипт макакій звісно.
Дійсно смішно, якщо не володіти ні тим ні іншим, а разом й тим більше.
Тому, що ви невзмозі написати нічого, що може пошкодити систему. В принципі як і нічого корисного теж. Тому так.
А ті, у кого глючить, виходить всі, як один, кодери під ядро?)
До речі, згадав історію. Один мій знайомий колись писав модуль для малварки. В ТЗ було описано, що модуль має робити те і те, і бути в виді DLL. Сказано-зроблено, модуль був відданий заказчику. А через якийсь час почались розборки - виявилось, що модуль убив ботнет на 100к машин. Заказчик не попередив, що софт буде специфічно стартувати (appinit), в такому випадку не можна використовувати ніякі функції, крім з бібліотеки kernel32\kernelbase. А виконавець про це не знав, і добавив ще якусь єрунду, чим і убив багатомісячну працю.
Блін це вже збочення. От кому треба срочно сексроботів.
і що найголовніше, вона робила то власноциць, ніхто не заставляв
Прочитав ще раз. То було декілька раз? а тих декілька раз було тіпа один випадок чи раз, через деякий час ще раз? Може вона хотіла вийти, а її не пускали?
то був електромобіль ака трабулайбус. І воне не виходила, а просто стояла біля мене і декілька разів цицькою притулилась
в тролейбусі я декілька разів торкнувся плечем цицьки непоганої дівахи і що найголовніше, вона робила то власноциць, ніхто не заставляв
Йой зупиніться, бо я вже собі таке нафантазував, що якось не зручно при інших вставати.
І воне не виходила, а просто стояла біля мене і декілька разів цицькою притулилась
Ех... знову одяг прати, вікна мити, килим чистити...
А в цей же час на якомусь гей-форумі хтось хвалиться, що пан FakiNyan у цей же час до нього дупою притулявся. Звісно, сам пан FakiNyan навіть не звернув на це уваги (як і згадана пані), але ж він це робив власнодупно, ніхто не заставляв.
я дупою до поручня притулявся, чи як воно там зветься
FakiNyan написав:в тролейбусі я декілька разів торкнувся плечем цицьки непоганої дівахи і що найголовніше, вона робила то власноциць, ніхто не заставляв
Йой зупиніться, бо я вже собі таке нафантазував, що якось не зручно при інших вставати.
FakiNyan написав:І воне не виходила, а просто стояла біля мене і декілька разів цицькою притулилась
Ех... знову одяг прати, вікна мити, килим чистити...
молодість...
я дупою до поручня притулявся, чи як воно там зветься
То вам лише здалося, що то поручень