621

Re: Знайомимось!

bebyk написав:
kohutd написав:
bebyk написав:

Як мінімум — сайт красивий. Але телеграм — це кацапська параша.  *PARDON*

Якщо маєте бажання допомогти зробити краще, буду вдячний!)

Ідеться не про *краще*, а про *послідовне*. Бути аж настільки славним українцем, що безоплатно створювати інтерпретатор для україноподібного коду, але з самого фундаменту зав'язувати проект на виразно кацапоїдній платформі. Втім я вже звик, що українські патріоти першим ділом звалюють під час війни до Польщі або чинять ще якісь вельми патріотичні дії типу використання ТГ. Ваш черговий приклад хіба посміхнув.  *PARDON*

Щодо решти, то мені байдуже на ваш проект.

Прихований текст

А сайт красивий, чесно, порадував око. Зразу видно — Жабоскрипт-дев.

О, ми з вами схожі. Мені теж не подобається, що багато п*здунів тепер називають себе українцями. Щодо телеграму, то я не вважаю його кацапською платформою, хоча він давно мене бентежить через авторитаризм в управлінні - останні дії з іменами користувачів лише підтверджують.

Байдуже вам, не байдуже на цей проєкт, я вам вдячний за відгук, гарного дня ;)

622

kohutd написав:
bebyk написав:
kohutd написав:

Якщо маєте бажання допомогти зробити краще, буду вдячний!)

Ідеться не про *краще*, а про *послідовне*. Бути аж настільки славним українцем, що безоплатно створювати інтерпретатор для україноподібного коду, але з самого фундаменту зав'язувати проект на виразно кацапоїдній платформі. Втім я вже звик, що українські патріоти першим ділом звалюють під час війни до Польщі або чинять ще якісь вельми патріотичні дії типу використання ТГ. Ваш черговий приклад хіба посміхнув.  *PARDON*

Прихований текст

О, ми з вами схожі. Мені теж не подобається, що багато п*здунів тепер називають себе українцями. Щодо телеграму, то я не вважаю його кацапською платформою, хоча він давно мене бентежить через авторитаризм в управлінні - останні дії з іменами користувачів лише підтверджують.

Я може й хотів би не називати себе українцем, але це було би неправдою, бо вродився таким. ????

Можете не вважати Путіна кацапським диктатором, телеграм не вважати кацапською платформою, а мене не вважати українцем — суті це не змінює.

623

bebyk написав:
kohutd написав:
bebyk написав:

Прихований текст

Я може й хотів би не називати себе українцем, але це було би неправдою, бо вродився таким. ????

Можете не вважати Путіна кацапським диктатором, телеграм не вважати кацапською платформою, а мене не вважати українцем — суті це не змінює.

Ви не токсичні, ви дивні *DONT_KNOW*

624

Вітаю шановне товариство!
Я на цьому форумі щоб читати та питати. Взагалі то я інженер з великим досвідом на виробництві. Сферою ІТ зацікавився відносно недавно і, можна сказати, з ідеологічних міркувань. Якщо в 19 столітті мейнстрімом були точні науки, в 20му технології виробництва, то в 21му сторіччі головний напрямок розвитку науки та техніки - саме ІТ.
І не треба боятися перетворення людства на цифрових істот. На мою думку, автоматизація процесів є найвищою формою пізнання. Автоматизувати можна лише те, що вивчено з усією можливою досконалістю. Вивчене автоматизуємо і вільними йдемо щось нове вивчати. Ось така, вибачте за офтоп, філософія.

Подякували: Tarpan87, Torbins, bebyk, lucas-kane, leofun015

625

)))
Гіперболоїд інженера Гаріна теж до певних часів був лище фантастичною ідеєю.
Отже і знищення людства штучним інтелектом теж не за горами .. ))

626

Ого, я нарешті набрав 1000 балів репутації  :D

Подякували: Firefox is dead1

627

Всім привіт! Знайшов цей форум і жалію що не пошукав раніше, я працюючий студент, навчаюся на спеціальності "автоматизація технологічних процесів" працюю зборщиком щитів, серед хоббі 3д друк, пайка і програмування, є власні завершені проекти і єкупа ідей для нових проектів, на які не вистачає знань, сподіваюся зможу тут комусь допомогти, і знайду когось хто допоможе мені;)

Подякували: Torbins, ReAl, flatliner, Chemist-i4

628

Привіт всім,радий розповісти про себе
Я Олександр займаюсь програмуванням з 14 років
Зараз 25 років,військовий займаюсь fpv дронами та їхнім використанням проти москалів
Дуже люблю Україну,тому звертаюсь до Вас з проханням хто чим зможе допомогти
Збираю 250 к на партію одноразок fpv,збір дуже тяжко просувається тому прошу тут допомогу
Моє віділення операторів дуже потребує їх щоб ефективніше працювати
Навіть маленька взаємодія з комплектуючими чи навіть 10 грн допоможе дуже сильно
Залишу банку та номер карти,якщо Адмін не вилучить
Також ви можете написати в інстаграм для ваших пропозицій
Дуже радий спілкуванню.
Інст @sairez_sk
Банка 5375411207271573

Подякували: Chemist-i, ostap34PHP2

629

Не впевнений, що багато людей задонатять на перший-ліпший допис незнайомої людини... Зазвичай всі донатять своїм знайомим, яким довіряють, або у розкручені фонди а-ля "Повернись живим", "Армія SOS", ГО "Демократична сокира" (це я назвав тих, кому сам доначу регулярно), або офіційний рахунок на ЗСУ.

Подякували: leofun01, ostap34PHP2

630

Привіт! Мене звуть Катерина, я з Житомира)

Подякували: Torbins, Tarpan872

631

Привіт усім - Мене звати Марцін Шольке, я програміст з 15-річним досвідом. Я автор LOV111VOL.com. Радий бути частиною цього форуму — обіцяю не писати баги у вашій каві

632

Привіт, Марцін. Чим зацікавив саме український форум?

До слова, українська літера "ц" не передає щось середнє між "ц" і "ч" в імені, завжди цікавило як на це реагують ті, хто теж відчуває цю особливість фонетики. Хоча із сучасними засобами можна спілкуватися українською на форумах навіть без володіння мовою.

633

frz написав:

До слова, українська літера "ц" не передає щось середнє між "ц" і "ч" в імені, завжди цікавило як на це реагують ті, хто теж відчуває цю особливість фонетики.

То як пропонуєте передавати ім'я нашого польського гостя? Бо якщо хочете абсолютної точності, то без фонетичної реформи тут ніяк, але в спробах догодити всім можливим іноземцям ми ризикуємо отримати мову зі звучанням іфкуїля. Тому в переважній більшості випадків фонетика мови 1 при передачі  мовою 2 передається приблизно — лише тими засобами, що є в мові 2. Якщо брати польське шипляче м'яке ć, то найближчими українськими відповідниками будуть м'яке ць та тверде ч, але ч також відповідає польському cz, що створює неоднозначність. Якщо ж дотримуватись не фонетичного підходу, а етимологічного, то польське ć здебільшого відповідає українському ть (яке в частині випадків затверділо). У даному випадку, словниковою нормою є Марцін. Якби домінував етимологічний підхід, то польське Marcin передавалося б як українське Мартин, але в наш час це не є нормою. Так само позанормативними є всілякі «Марчін», «Марчин», «Марцчін» мішання абеток, включення МФА-транскрипцій і т.п.

634

Ну нема відповідника. Пишемо "ц", маємо на увазі щось середнє ч/ц.