Re: Тема для розмов
Перспектива гепнутися хребтом змусила уважно придивитися до конструкції. Порадіймо за людину.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Тема для розмов
Сторінки Попередня 1 … 600 601 602 603 604 … 717 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Перспектива гепнутися хребтом змусила уважно придивитися до конструкції. Порадіймо за людину.
Ну коли тобі доводиться питати таке...чи вважати щось таке "скілом" достойним якогось широкого навчання чи уваги кола людей як питання...то я навіть не знаю.
Дякувати богу що подібні особини не конструюють ПЗ для контролю гальм на автомобілі чи ракет земля-земля.
Зате вони носять гордо жетон всюди "програміст/розробник", коли не гірше "інженер-програміст"...господи поможи нам.Не дивно тепер чого весь цей веб - роздутий clusterf*ck епічних пропорцій. Одна машина Руба Голдберга надбудована на іншій. Башта-фабрика з них.
▼Прихований текст
Це зветься SJW квотою. Що ви від таких хочете ?
мені от цікаво, чи є якісь хитринки, котрі допомагають робити кращі дірки (перепендикулярні). Бо я от дірку зробив, але вона не ідеально пряма, а трохи йде в одну зі сторін.
мені от цікаво, чи є якісь хитринки, котрі допомагають робити кращі дірки (перепендикулярні). Бо я от дірку зробив, але вона не ідеально пряма, а трохи йде в одну зі сторін.
кондуктори для свердління?
FakiNyan написав:мені от цікаво, чи є якісь хитринки, котрі допомагають робити кращі дірки (перепендикулярні). Бо я от дірку зробив, але вона не ідеально пряма, а трохи йде в одну зі сторін.
кондуктори для свердління?
щось таке, але для перфоратора, щоб в стіну довбати
Їсти і пити на ніч або пізно шкідливо. Для тих, хто бажає схуднути та підтримувати високий метаболізм, снідати треба пізніше, а вечеряти раніше. Називається інтервальне голодування. Від вечері до сніданку. Іноді можна пропускати сніданок взагалі. Або інший прийом їжі на вибір.
інтервальне голодування - це коли ти студент і в тебе тупо нема ні часу ні грошей на їжу, тому ти снідаєш пізно, а вечеряєш взагалі не.
Але то міт для рагулів, які не шарять. Бо я можу приймати їжу один раз в день, після чого почуватись голодним, але при цьому набирати вагу, бо те, що я їстиму, буде висококалорійним фастфудом з солодощами.
Для тих, хто бажає схуднути - треба жерти менше калорій, ніж вашому організму треба, і відмовитись від фастфудів, тобто їсти "цільну" їжу, котра складається з трьох компонентів може. От я пожер сьогодні - яйця + моцарела, це цільна їжа, а не оброблена, в ній нема доданих цукрів або намішаного якогось гівна. Зараз їм арахісове масло (100%) + банан + чорний хліб. Це майже нормальна тема, бо в хліб таки додають якесь гівно. От куплю міксера для тіста, то буду робити власний хліб.
Щоб підтримувати високий метаболізм (дупля не даю, що це таке в цьому контексті, але припущу, що це спалення жирів) - треба вести активний спосіб життя, а не сидіти на сраці цілий день. Якщо ж мається на увазі спалення калорій під час нічого не роблення - то треба мати м'язи, бо їхня підтримка з'їдає калорії. Просто кажучи - людина з 80кг ваги, з яких Nкг - це м'язи, спалить менше калорій під час нічого нероблення, ніж людина з 80кг ваги та N+1кг м'язів.
Їсти і пити на ніч або пізно шкідливо. Для тих, хто бажає схуднути та підтримувати високий метаболізм, снідати треба пізніше, а вечеряти раніше. Називається інтервальне голодування. Від вечері до сніданку. Іноді можна пропускати сніданок взагалі. Або інший прийом їжі на вибір.
у мене сестра хаває в 12 ночі і нічо, худа =_=
в кожного організм індевідуальний, і щоб отримати хочь якусь хорошу пораду потрібно звернутись до лікаря =_=
або опиратись на наукові статі в якій приймали експеременти люди підходящої вам вікової, вагової категорії та ведення способу життя
найефективніший (маю наувазі для себе та (ефективність = результат / шкода організму) спосіб спалити калорії це ходити в гору
неважливо по чому, по горах, по драбині, по сходинкам
банан + чорний хліб. Це майже нормальна тема, бо в хліб таки додають якесь гівно. От куплю міксера для тіста, то буду робити власний хліб.
В хлібі є крохмаль. Крохмаль - це вуглеводи, вуглеводи - це цукор та глюкоза. А це - ожиріння, простатит, діабет.
Якщо тільки не компенсувати прогулянкою на 3 км.
Тобто споживання вуглеводів має відповідати стану здоров'я та рівню фізичних навантажень. Іноді краще без хліба обходитись. Банан теж містить вуглеводи. Треба глянути глікемічний індекс. На десерт можна (після їжі), але не цілий, а частинку.
FakiNyan написав:банан + чорний хліб. Це майже нормальна тема, бо в хліб таки додають якесь гівно. От куплю міксера для тіста, то буду робити власний хліб.
В хлібі є крохмаль. Крохмаль - це вуглеводи, вуглеводи - це цукор та глюкоза. А це - ожиріння, простатит, діабет.
Якщо тільки не компенсувати прогулянкою на 3 км.
Тобто споживання вуглеводів має відповідати стану здоров'я та рівню фізичних навантажень. Іноді краще без хліба обходитись. Банан теж містить вуглеводи. Треба глянути глікемічний індекс. На десерт можна (після їжі), але не цілий, а частинку.
вуглеводи - це енергія в першу чергу.
Ожиріння та діабет не від вуглеводів, а від занадто великої кількості їх + від чистих вуглеводів, як от рафінований цукор, котрі дуже швидко просочуються в кров, а фрукти містять клітковину, котра робить той процес повільнішим, тому енергія приходе повільніше, і відбувається це довше. Мені, звісно, це нафіг не треба, бо ниньки я сиджу за компом більшість часу, але от прикручу турніка, і як раз треба буде, бо займатись я буду серйозно.
хліб, макарони, вермішель, борошняні вироби - це і є швидкі вуглеводи, тобто цукор і глюкоза для людини. Також крохмаль є у всіх крупах. В деяких менше.
Якщо навантажуватись та їсти мало вуглеводів, то починають палитись жири. Але залежить від рівня глюкози та інсуліну. Якщо з'їсти пів-хліба, то жири можуть навпаки накопичуватись. Вуглеводи - глюкоза - інсулін - жир на животі та інші проблеми.
хліб, макарони, вермішель, борошняні вироби - це і є швидкі вуглеводи, тобто цукор і глюкоза для людини. Також крохмаль є у всіх крупах. В деяких менше.
Якщо навантажуватись та їсти мало вуглеводів, то починають палитись жири. Але залежить від рівня глюкози та інсуліну. Якщо з'їсти пів-хліба, то жири можуть навпаки накопичуватись. Вуглеводи - глюкоза - інсулін - жир на животі та інші проблеми.
нє, вуглеводи не просто в жир йдуть, вони накопичуються у вигляді глікогену в печінці та м'язах, і якшо не використовуються, то через деякий час можуть йти в жир, але це не точно, бо не пам'ятаю вже.
До того ж вуглеводи потрібні для набору м'язів, тому що коли в крові недостатньо вуглеводів, то починають розчеплюватись білки та інша фігня, а то вже не є ок, і тоді починається етап катаболізму, а для набору м'язів треба бути в стані анаболізму, аби білки ніхто не чіпав, і м'язи будувались, тому організму треба дати енергію звідкись, і от вуглеводи як раз те, що дасть нам енергію.
І знову - вуглеводи не призводять до ожиріння, до ожиріння призводить споиживання більшої кількості калорій, ніж організму треба для підтримки поточної ваги.
Але то все звісно дуже складно, і не так однозначно, і може варіюватися трішки від людини до людини.
Цукор (у вузькому сенсі) — назва сахарози як харчового продукту.
Цукри (в широкому сенсі) — приблизно те ж саме, що й сахариди, хоча полісахариди, такі, як крохмаль і целюлоза, цукрами здебільшого не називають, тому здебільшого йдеть про моно- та дисахариди. Сахароза належить до дисахаридів, глюкоза — до моносахаридів. Тому, наприклад, у правильному меді цукру (сахарози) не має бути, але при цьому цукри (глюкоза і фруктоза) в ньому є.
Також слово «цукор» присутнє в назвах деяких інших речовин, що мають солодкий смак, але не належать до сахаридів. Напр., інозит інколи згадується як «м'язовий цукор» (хоча це не сахарид, а циклічний шестиатомний спирт, C₆H₆(OH)₆). Або, наприклад, ацетат свинцю, як виявилось, має солодкий смак, тому фігурує під назвою «свинцевий цукор» (не повторюйте досвід середньовічних алхіміків, які досліджували його смак — вони не знали, наскільки свинець отруйний у всіх його сполуках).
Ну що ж. Прокинувся з гарними думками. Зробив дірку для другої частини турніка. Спочатку ніби все ок. Прикрутив обидві, подивився, чи рівно все - ну таке, майже рівно.
Далі треба було зробити ще одну дірку, нижче першої, вона мала б бути на певній дистанції під першою, але прямо під нею.
З прикрученою частиною турніка до верхнього анкеру я зробив помітки олівцем, просовуючи його через нижню дірку.
Почав сверлити - ніби все ок, потім забив анкер, дивлюсь - а він на кілька мм зправа, тому прикріпити частину турніка на ці два анкера неможливо. Як так вийшло - хз, дірку я робив поступово - просверлив кілька см, зупинився, подивився, чи все норм, і потім далі продовжував. При цьому коли робив помітку олівчиком, то використовував рівень, прикладаючи його до частини турніка, у вертикальному положенні.
У житті кожної людини бувають моменти, коли для отримання необхідного результату потрібно докласти зусиль, і то є похвально. Але іноді доля створює перешкоди, витрачання час на котрі приносить більше шкоди, ніж користі, і в такі моменти варто згадати настанови якогось чувака - будь як вода. Якщо перед вами стоїть перешкода, то варто пам'ятати, що подолання цієї перешкоди не є початковою метою, головне - це рухатись вперід, і якщо є можливість рухатись вперід іншими шляхами, то варто обрати саме цей варіянт.
Мушу визнати, що справжньою метою прикріплення того турніка було не так займатися на ньому, а швидше - уникати спілкування з людьми, адже при бажанні можна знайти турніка неподалік. Так, виходити на вулицю, займатись на очах у всіх цих людей не є приємно, це некомфортно, але з іншої сторони, подібний вихід з зони комфорту змусить адаптуватися, і ця адаптація може допомогти менше хвилюватись через те, хто там що може подумати.
Тепер питання - чим краще замазати дірки? Вони десь менше 1см в діаметрі, і близько 9см в глибину. Штукатурка сіро-срібляста. Купувати ціле відро сенсу не бачу, може є якісь "пробники" ? бо мені ж по суті тре замазати один квадратний сантиметр.
Є шпаклівка в тюбиках
▼Прихований текст
а заповнити чим краще?
▼Прихований текст
тре якийсь хворум будівельників, чи шо...